0 oy
2,159 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (142 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar 2,5 yıllık evliyim ilk bebegim olacak insallah ama eşim hic heyecanli degil benimle ilgilenmiyor sanki hamile değilmişim gibi davraniyor sorun bende mi bu durum benimkine özel  yoksa benzer durumlari yaşayan var mı ne önerirsiniz cok sinirleniyorum hırcanlasiyorum.
Gebelik haftası 4+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

57 Cevap

0 oy
(264 puan)
Daha çok yeni maalesef erkekler bu kadar çabuk adapte olamıyorlar hareketlerini hissetmeye başlasın Bi hele birde son zamanlar olunca o zaman gör :) çok takılma buna sadece zaman ver :), 
-Reklam-
0 oy
(541 puan)
Geçenlerde kocama tekme atıyor diye dokundurdum korktu ben bir daha dokunmam dedi annelik başka bir şey yani
0 oy
(241 puan)
Ay canim benim eaim kadar bebük seven yok.hamile kalmam icin neler yapmadi.hamilelik olunca ilgi falan kalmadi.bir bardak yikamialigi yok.hemde kanam ola ola.cocuk oldukdan sonra deyisir İnsallah.
0 oy
(826 puan)
İki gün olmuş cnm ogreneliniz bismillah biraz zaman var ki erkekler bebeği kucağına almadan anlamiyorlar
0 oy
(29 puan)
Ya sen ne diyon 2.5 aylık hamileydim eşimle kavga ettik annemlere gittim 3.5 aylık oldum hala barismadik... İlgisizlige bile razıydım...
0 oy
(1,935 puan)
Erkeklerin geneli boyle ama dogum yapinca degisir bebeginin sesiyle gulusuyle bakisiyla cok degisicektir
0 oy
(1,030 puan)
Benim eşim heyecandan bayılıyor du benden daha beterdi bebeğin a dan z ye hastaneye gidince herşeyini soruyor du şimdi baba oldu daha fena :)
0 oy
Bende suan 9 haftalık hamileyim canım aynı durum bendede var eşim bana karşı çok ilgili ama bebek yokmuş gibi davranıyor ben bazen diyorm karnımı sev die ben hatırlatıyorum nie böylesin dediğimde de bilmiyorm nie böyleyim ama şuan bişey hissedemiyorum dio bilerek yapmıyor bence de kıcagına almayana kadar fark edemiycekler he bende bazen üzülüyorum bu duruma, 
0 oy
(314 puan)
Başlarda öyle oluyor. Ben de ilk haftalardayken çok istemesine rağmen hiç heyecanlanmamisti karnim cikmaya baslayinca yeni yeni idrak etmeye başladı.
0 oy
(236 puan)
Canım sen tek değilsin erkekler bizden farklılar kucağına alınca anlayacak az sabır
0 oy
(226 puan)
Bizimki de ilk zamanlar kabullenmedi sonra ultrasonda büyüdüğünü görünce karnım çıktıkça benimsedi tekmelerini hissedince babalık duygusu oluştu merak etme zamanla
0 oy
(1,192 puan)
Canım daha anlamamıştır o çok küçük çünkü sen takma kafana biraz kendini belli etsin resmini falan görsün bak nasıl heyecanlancak.
0 oy
(1,224 puan)
Evet erkekler kucaklarina  almadan anlamazlar ama hele biraz büyüsün karnın çıksın seninle beraber oda hareketlerini hissetsin  oda heyecanlanmaya başlar inşallah 
0 oy
(771 puan)
Üzülmeyjn  henüz çok erken dönemindesiniz hamileliğinizin. Esinizin durumun farkına farkmasi biraz zaman alacak. Ultrason fotoğrafında eli yüzü bı belli olsun sonra da cinsiyet belli olsun bakın nasıl ilgilenmeye başlıyor. Hatta zamanla ilgiden bunalacaksiniz. Hiç kendinizi yipratmayin üzmeyin tadını çıkarmaya bakın bu dönemin.
0 oy
(236 puan)
Ben de yeni 1 yıllık evliyim . Evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım öncesinde eşim ve ailesi niye Bebek olmuyor diye başımın etini yediler. Şimdi hamileyim ilk hamile olduğumu öğrendiğimde eşim bana inanmadı . Baba oluyorsun dediğimde yok canım kafa buluyorsun benle kayınvalidem de sen.hamile falan değilsin oğlumu avucuna almak için böyle ni yalan uydurdun demişti çok üzülüyordum böyle yapıyorlar diye . Sonra eşimin tavrı değişti . Kaynanam hala aynı eşim benj korumaya başladı ama hala baba olacağının bilincinde değil zamanla onu da anlayacaktır tek değilsin cannm az sabır herşey yoluna girecek .
0 oy
(193 puan)
Hiç üzülme canim bizim eşimle birlikte ilk çocuğumuz diğer evliligimizden onunda benimde var çocuğumuz olsun çok istedik olmadı tüp bebek tedavisi gördüm ona ilk müjde verdiğimde kavga ettik inan hiç öyle hayal etmiyordum bu şoka girdi resmen şu an 4 aylık 2 ay olana kadar dedim ben ne yaptım Allah'ım nasıl kaba olduğundan dahada farklı sanki ama sonra değişti burnundan getiriyorum şimdi. Her kadın anne doğar ama babalık sonradan öğrenilir. Sağ sağlim kucağınıza alın insallah ve emin ol değişecek erkekler biz gibi degiller
0 oy
(97 puan)
Heralde birtek benimki daha hamile bile değilken karnımı sevip babasının kuzusu diyip seviyordu . Şuan bebeğe özel kelimeler bulup yarim saat muhabet ediyorlar bebişiyle. Eli sürekli karnımda ilk hareketliliği o benden önce farkedecek bu gidişle.  Ee birazda yapı meselesi emin ol seninki de doğunca çok sever babası. Belkide sana öyle geliyordur.  Üzme kendini. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 269 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
0 oy
12 cevap 568 göst.
0 oy
20 cevap 8,387 göst.

653,854 soru

3,438,464 cevap

4,271,939 yorum

184,759 üye

...