0 oy
322 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (37 puan)
kapalı
Kızlar iyi geceler :) hamilelikte sol da olunca erkek sag da olunca kız gibi tabirler varya onları tam olarak doğru yaşayan varmı? :) 
Gebelik haftası 13
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

0 oy
(3,474 puan)
Alakası yok kuzum benim oğlum sağdaydı
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan)
Hepsi yalannn
(355 puan)
E ben hamileyken doktora gittim genetik bir hastalığım var doktor hamile olman imkansız tedaviye başlayalım regli ol gel dedi  18 yaşımdan beri bütün doktorlar aöylüyor neyse adet söktürücü verdi içtim olmadım sonra öğrendim ki zaten hamileymişim herkes yanılır doktor diyor ki kız doğuyor erkek
(355 puan)
Olmayan beyinle de göç olur mu ki :))
(3,568 puan)
Evet bana 17 de kiz demislerdi 22 de erkek olacağını öğrendim bekliyorum :)
(355 puan)
İşte o yüzden allah akıl fikir versin sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
(828 puan)
11 haftalıkken bebek 12 haftalık görünüyor dedi bana. Büyük ihtimal erkek dedi ama hazırlıklara başlama dedi. Yani bu doktorları anlamıyorum emin olmadan neden ihtimal veriyorlar ki. Bi hamilenin en çok merak edip stres yaptığı şey cinsiyet meselesi zaten.
0 oy
(355 puan)
Az önce de bir kişi sormuş biri de sağda kız solda erkek demiş yok canım yok öyle şeyler yok öyle şeyler varsa bilim neden var benim kız solda arkadaşımda hamile kızı sağda o tatlı yemiş ben ekşi yedim o çok kilo almış ben almadım böyle şeyleri düşünmeyin bence doktora gidiyoruz zaten söylüyor kii onlar bile yanılıyor bazen bu sağ sol olayı sence nasıl doğru olabilir
(37 puan)
Benim 2 oğlum da sol tarafta idi ben bunu birazda onlardan da yola çıkarak sordum. Yoksa tabikşde her hamilelik bir değildir :;)
(355 puan)
İşte ben kuralları yıktım kızımla :)) az önce birine sinirlendim bahara yorumda yazdım hatta ne olduğunu bu da denk geldi kusura bakma :))
(37 puan)
Estağfurullah önemli değil.. İyi akşamlar
0 oy
(567 puan)
Canım bilmem alakası var yada dogrumu ama ikizlere hamileyim kızım sagda oglum solda 
0 oy
(1,246 puan)
Bebeğin cinsiyetini baba belirler.. senin sağın solun değil canım.. o ay hangi yumurtaligindan yumurtladiysan bebek o tarafında olur cinsiyetle bir ilgisi yoktur

İlgili bir soru bulunamadı

652,912 soru

3,434,838 cevap

4,268,092 yorum

184,520 üye

...