0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (243 puan)
Arkadaslar erken dogum riskim var sizce erken digumda hep sezeryanmi yapiliyo 

1 cevap

0 oy
(18 puan)
Genelde çocuğu riske atmamak için sezaryenle alıyorlar . Ama suyun gelmiş açılman da olduysa çocuk geliyorum diyorsa normal de olabilir. Mesela benim ilk bebeğimde suyu azalmıştı sezaryen yaptılar. Hiç zaman kaybetmemem gerekiyordu.
(243 puan)
Peki kac haftalikti bebegniz suan nasil iyimi
(18 puan)
33+2 de doğdu. Ciğer geliştirici bile yapılamadı vakit yoktu. Şimdi 3 yaşında çok şükür yaşıtlarıyla aynı. Yoğun bakımda girişini çıkışını sayarsak 5 gün kaldı. Saymazsak 3 gün. Yani sen  besle karnındayken. Yoğun bakımda çok kalsa da sorun değil. Yeter ki şifa olsun.
(243 puan)
Allahim cok sukur   sag saglim almissin kucana insallahbdarisi bana valla herseyime dikkat ediyom her ogunden yemeye calisiyom vitaminlerimj kullaniyom gerisi rabbime kalmis
(18 puan)
İnşallah  Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Sorun ne ? Neden erken doğum riski var?
(243 puan)
Bende ayrintli ultrasyonsa rahimde centik cikti bebege giden kan da az yavaslama varmis sorun ondedi o yuzdende her hafta gidiyorum kontrole eger  bi durum olursa erkenden alma sansimiz olur dedi rabbim buyuk ona siginiyorum
(18 puan)
Düşüncelerinle olumlu yönlendir durumu. Merak etme sen elinden geleni yap. Kontrollerine de gidiyormuşsun . Allah sağlıkla kavuştursun yavrunla.
(243 puan)
Allah razi olsun cumlemizin insallah rabbim kimsenin kucani bos birakmasin
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

654,741 soru

3,441,766 cevap

4,275,766 yorum

184,982 üye

...