0 oy
124 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (195 puan)
İyi akşamlar hanımlar ikili taram testi istedi doktorum burdaki hastahanede olmadığı için şehir dışına git dedi . Şanlıurfa'da da yada Mardin'de ikili tarama testi yapan devlet hastanesi biliyor musunuz ve ozellerin fiyati sizce ne kadardır. 
Gebelik haftası 11

2 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Özelde yaptırdım Urfa'da ama fiyatını hiç hatırlamıyorum. Arayıp bilgi alabilirsiniz. Ben hep öyle yaptım. Buradaki araştırma hastanelerini veya devlet hastanelerini de arayın. Bence illaki yapan vardır.  Fakat devlette sıra bulmak biraz zor.
-Reklam-
0 oy
(840 puan)
Canım ikili testi yapmak zorunda değilsin doktorun sormasını yaptırmak istiyormuşum diye bana doktorum söyledi yaptırmak istersen yatırırsın dedi ve bu ikili testlerde doğru olasılığı cok düşük cunku testinde pozitif çıkıyorsa negatifte yazabilir yüksek risk yazabilir ve bu seni hamileligin boyunca strese sokuyor ve üzülüyorsun bu da bebeğine yansiyor boyle çıkanların cok var ama sonunda bebeği sağlıklı geliyor simdi o zaman stresi boşuna mı yaşamış oluyorsun bebeği etkilemiş oluyorsun ben yaptirmiycam ne ikili ne 3 lü gelen allahtan dowm sendorumlu olursa çocuğumu aldircam asla bizim canımız cunku bu yuzden istersen sadece detaylı ultrasyona gir orda da her yerine bakıyorlar sağlıcakla al kucağına insallah

İlgili bir soru bulunamadı

656,605 soru

3,448,982 cevap

4,284,680 yorum

185,475 üye

...