0 oy
359 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (107 puan)
kapalı
Cok kötü ailesel bır sorun kavga yaşadım cok bagırıp cagırıp agladım korkuyorum birsey olurmu bebegıme 
Gebelik haftası 11
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevap

0 oy
(1,926 puan)
Stres herşeyi yapabilir. Çok fazla. Öyle ortamlara görmemeye calis
-Reklam-
0 oy
(1,596 puan)
Yoo Sakinlemeye bak Sakinles artik dusunme
0 oy
(94 puan)
Allahın izniyle birşey olmaz canım.Ama bu halde kendini üzme bebeğini düşün
0 oy
(756 puan)
Bişey olmaz inşallah ama onun da hissedip üzüleceği bir gerçek. Bebişin için kendini sakinleştirmeye çalış üstüne düşünme fazla 
0 oy
(358 puan)
Bisey olmaz inşallah  uzak dur stresten hic birsey çocuğunun senden bir canin sağlığından daha önemli olamaz 
0 oy
(1,908 puan)
Korkma canım benim yaşadım olayı görseydin 7 saat ağladım sabaha kadar gözlerim şişti bebeğimede hiç bir şey olmadı çok şükür sende korkma sıkma canını daha fazla üzülme bebeğin hissediyor güçlü dur 
0 oy
(2,594 puan)

Bende aynı olmuştum kaç gün ağladım bilmiyorum  ilaçları felan aksattım bir süre elimden olmadan kesin bebek geriden geliyor diye düşündüm ama çok şükür kilosuda iyi.

Aklıma ne zaman kötü bişey gelse annemin sözünü düşünürüm hep dünyada rızkı varsa hiçbirşey olmaz der o kadar uzun yol çektik kaç defa o kadar şey atlattım ama annesi gibi güçlü çıktı yavrumda.

Allahın izniyle senin yavruna da bişey olmaz üzülme diyemem en hassas olduğumuz dönemlerde destek olacaklarına köstek oluyorlar ama bebişlerimiz çok güçlü annelerinin yanında olurlar iyi düşün vesveslere aldanma :)

0 oy
(384 puan)
Bir şey olmaz
0 oy
(179 puan)
Ben de o haftalarda benzer şeyler yaşamıştım. Moralinizi yuksek tutmanız sizin faydanıza. Yapılan arastirmalarda anne karninda stres yaşayan bebeklerde ölüm korkusu ve istenmeme algısı oluşuyormus. Sizdeki stres salgılanan hormonlar neticesiyle bebege geciyor. Doğduktan sonra asabi bir bebek ister miyiz ? :) mümkün olduğunca olumsuz duygularımızı baskilamamiz lazim.  Saglikli ve mutlu doğumunuz olsun inşallah.

İlgili bir soru bulunamadı

652,963 soru

3,435,059 cevap

4,268,349 yorum

184,540 üye

...