0 oy
232 göst.
Doğum kategorisinde (72 puan)
Merhabalar bilgi anneler ve doğum yapan yada kontrole gidenler hastane hakkında hala bi karar veremedim sürekli doktorum değişim oldu son 2 ayım kaldı ve artık kesin bir doktorum olsun istiyorum. 

Devlet yada özel farketmez 

Medilife

Kolon

Kanuni 

Esenyurt devlet

Avcılar 

Optimet

İlmet 

Bu hastanelerden hangisi iyi doktor olarak öneri ama işinde iyi biri istiyorum çünkü kansızlık sorunum var doğumun riskli olucak güven veren ilgilenen biri olsun istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz beylikdüzünde oturuyorum yakın olsun istiyorum ama eğer optimet ve İlmet hastanesi iyiyse Çerkezköy de sanırsam gidip yengemde kalıcam orda yapıcam doğumunu yeterli iyi bir doktor olsun. 
Gebelik haftası 30+2

4 Cevap

0 oy
(6,107 puan)
Bağcılar ilke hastanesine gidiyorum doktorum çok ilgili ve tecrübeli ilk hamileliğimde de aynı doktora gittim şimdide aynı doktora gidiyorum
-Reklam-
0 oy
(85 puan)
Çorlu da yaşıyorum. Çevremde Çerkezköy optimed i çok tercih edenler var. Gerek bulunduğumuz yere göre maddi anlamda gerek iyi doktor konusunda. Elbet tercih meselesi..
0 oy
(276 puan)
Beylikduzu kolan hastanesi arzu aydin cuhali cok ilgili ve isinde iyi bi doktor kuzenim 2 gebeligindede arzu hanima gitti bende 14 haftalik hamileyim arzu hanima gidiyorum öneririm :)
0 oy
(100 puan)
Yenibosna Nisa hastanesi Yardımcı doçent dr Asiye Uzun şiddetle tavsiye ederim inanın dua edeceksiniz o kadar iyi ve tecrübeli bi dr ki ikinci doğumumu onda yaptım nasip olursa üçüncüde de ona gidiyorum asla pişman olmazsınız 

649,380 soru

3,421,055 cevap

4,252,717 yorum

183,531 üye

...