0 oy
353 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (8 puan)

23 haftalik gebeyim ayrıntılı ultrasyona gittim ve bebeğimin kalbinde ve bagirsaginda parlaklık böbreklerindede genisleme var dovn sendromu olabilir dedi bebegin hayatını sonlandırmak istemediğimiz icin test yapmadık arkadaşlar dua edin lütfen rabbim kimin duasını kabul eder bilinmez  böyle olup sağlıklı dogan bebekler var mi ?

Gebelik haftası 23 haftalik

6 Cevap

0 oy
(2,360 puan)
Geçmiş olsun canım, ikili testin nasildi? Benim bebegimde de bobrek genislemesi 19mm ve gelişim geriligi var bacak boyu 2 hafta kısa doktorlar bizdende şüphelendi ikili sonucuma bakiyolar nazal ölçümünü tekrar yaptılar ben düşünmüyorum ama sorun olduğunu, inşallah ssenin bebeginde iyidir. 
-Reklam-
0 oy
(51 puan)
Var elbette down sendromlu denipte sağlıklı olan çok var Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bence rutin kontroller dışında detaylı ultrasona felan girilmemeli sonuçta Allah'ın verdiği herşey baş göz üstüne diyen insanlarız bizler.
(8 puan)
Evet ama bobreklerde genişlik olunca mecbur detaylıya gittim bazen bu durumlar ihmal edilince doğumdan sonra farkedilmiyor ve bebeklerde bobrek yetmezliği oluyor Allah muhafaza
0 oy
(16 puan)
Benim bir arkadaşıma yüzde yüz özürlü alalım dediler 4 buçuk aylık gibiydi daha sonra tabiki bebeğini doğurdu ve şu anda bebek çok sağlıklı birşeyi yok,Allah'a sığının o bilir elbet doğumdan sonrası içinde öncesi içinde sadece o karar verir gergin duanızı edin inslah sağlıkla kucağınıza alırsınız..
(8 puan)
Amin insallah sizde dua edin Allah razi olsun
(16 puan)
Sizden de geçmiş olsun..
0 oy
(193 puan)
Cok gecmis olsun .Ben sorun var denilipte bebeği sorunlu doğan hic duymadım Allahın izniyle hiçbirşeyi yoktur insallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir insallah yavrunuz. 
(8 puan)
Amin inşallah
0 oy
(604 puan)
Rabbim safi ismiyle sifa versin insallah canim benim de bebegimde doktor bugun sag akcigerinde sıvı birikimi var dedi perinatolojiye yonlendirdi yarin gidicez bakalim hersey Allahtam dua edelim yavrularimiz saglikli olsunlar insallah 
(8 puan)
Insallah sagsalim Doğar
0 oy
(702 puan)
Hiç canını sıkıp psikolojini bozma okadar çok var ki inan bunları duyan sağsağlim doğum yapan. Çok duydm ben aynı şeyleri söylediler hep çevremdeki bazı insanlara hepside sağlıklı çok şükür. Hele bana neler demişti doktorlar birinci gebeliğimde ooo anlatsam çok uzun hiç girmicem o konuya. Kısaca söylim doktorlar gebeliğimi sonlandrmak istedi okadar yani son anda ben vazgeçtm sağsağlim doğdu çok şükür. Şimdi ikinciye hamileym Allah herkesin evladına sağlık versn 
(8 puan)
Cok sukur inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aliriz

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 204 göst.
27 Şubat Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Dilekara (268 puan) sordu
0 oy
5 cevap 162 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
8 Haziran 2023 Doğum kategorisinde Beyhandun (16 puan) sordu

652,452 soru

3,433,095 cevap

4,266,115 yorum

184,406 üye

...