0 oy
371 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (34 puan)
düzenledi
Merhaba vajinismus hastasiydim. Bir sekilde iliski gerceklesti, sorunsuz bir sekilde. Alistim yani. Hamile kaldim. Bu surecte pek iliski olmadi ,Fakat suanda normal dogum 've cati muayesinden korkuyorum. Gecmisinde karsilasip Normal dogum yapan var mi ?
Gebelik haftası 35

4 Cevap

0 oy
(314 puan)
Bende vardı vajinusmus doğumda zorlaniyor mu ya vajinusmus hastalari? Ben suanda atlattım ama. Sizinki nasıldı nasıl ve ne kadar zamanda yendiniz?
(34 puan)
Valla ben bir anda canima tak etmisti artik olsun dedim ve oldu. Cati muayenesi biraz urkutuyor sadece parmakla bakacaklari icin . Yoksa ilk iliski sonrasi guzelce gerceklesmisti hersey.  Dogumda da surekli kontrol edecekler sonucta
-Reklam-
0 oy
Ama zaten atlatmissin bende de vardı ama oyle bir korku yaşarım diye düşünmüyorum ne gerek var. Cunku geçti bitti yani. Birde neden iliskinizi bıraktınız ki. 9 ay boyunca hiç yapmadınız mı?
Anladim canim valla bende ilk gittiğimde vajinal ultrason oldum. Bilmiyorum o aleti biliyor musun? Ucu da iki parmaktan kalindir. Hic acımadı canim o da. Bende biraz tedirgin olmustum ama çatıda da iki parmakla bakiyor doktor galiba. Ama emin ol o sanci ile düşünmezsin onu ya. Saniyelik bakıyordur zaten. Ben ablamda oyle gördüm.
(34 puan)
Cok tesekkur ederim canim gercekten icim biraz olsun rahatladi , bir an once olsun bitsin diye bekliyorum bende
Rica ederim canım zaten belki hemen doğumun olur ya da hemen acilman olur zaten gerek kalmaz o kadar çatı muayenesine ama inan ablama saniyelik bakmisti hep doktor cok iyi hatırlıyorum. Hic endiselenme o yuzden canim. Saglikla al bebisini insallah.
(34 puan)
Cok tesekkur ederim canim InsAllah , Allah razi olsun :)
Rica ederim canım sağolasin senden de ;)
0 oy
(406 puan)
Benimde 5 aylık  vajinusmus geçmişim var .ve atlattıktan sonra bile zaman zaman ağrı oluyor ilişkinin başlarında . Bende merak ediyorum normal yapabilrmiyim diye. şöyle dusunuyorum sonuçta biseyin cikmasiyla girmesi aynı durum değil .belki bu durumun etkisi bile olmaz.
(34 puan)
Canim benimde korkum dogum degil , cati muayenesi benim de iliskide cok hafif sizi var ama agri gibide degil.
0 oy
(235 puan)
ben ilk doğumumda o sebepten dolayı sezeryan oldum malesef çünkü cati muayenesi sırasında kendimi istemsiz kasınca doktorlar muayene bile edemiyordu ve bana göre kendimi kastıgim için sanırım çok ağrılı bişeydi o yüzden mecburen sezeryan a aldılar 
(34 puan)
Vajinismus gibi bir sorununuz var miydi acaba ?  Ben devlet hastanesine gidiyorum. Birsey derler diyede cekiniyorum acikcasi. Bebek normal dogum pozisyonundaymis cunku
(235 puan)
yoktu açıkçası ama alttan muayene de kastıgim için vajinusmus dediler
(235 puan)
bende devlete gidiyorum ilk te gittiğim hastaneye gidiyorum hatta ama zaten bunda zorunlu sezeryan olucam

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 314 göst.
13 Kasım 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zeynepyildiztas (1 puan) sordu
0 oy
1 cevap 111 göst.
14 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Elif0991 (16 puan) sordu
0 oy
1 cevap 135 göst.
26 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde _seydagull (90 puan) sordu
0 oy
1 cevap 142 göst.
24 Mayıs 2023 Doğum kategorisinde _seydagull (90 puan) sordu

653,855 soru

3,438,471 cevap

4,271,947 yorum

184,759 üye

...