0 oy
187 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (37 puan)
düzenledi
Kizlar benim bir önceki ay kimyasal gebeliğin oldu doktora gittiğimde bana yumrtlama var istiyorsan yapabilirsin ddi bizde yaptık normalde 21 ine hasta olmam lazindi olmadım 23 üne ilişki snrasi kahve rengi sümüksü akıntım oldu peceteye ve 26 Sina kadar bekledim hasta olurum bir DHA kanama gelir diye olmadı ve yne kahverengi leke gldi ped koydum ve birşey olmadı ne yapmalıyım başına gelen var mi

4 Cevap

0 oy
(645 puan)
Yerlesme kanamasi olabilir cnm 
-Reklam-
0 oy
(485 puan)
Gebelik testi yapmayi düşünmedin mi bir hafta gecikmişsin neredeyse. Varsa çıkar testte zaten. Sonra da kanda baktırırsın. Yerleşme kanaması olabilir onlar. 
(37 puan)
Geçen ay kimyasal da 11 gebelik testi yptm yine üzülürüm diye korkyrm
(485 puan)
Canım benim yine aynısı olacak diye bir şey yok ama her şey de nasip. Üzülme korkma. Her zaman ne yapman gerekiyorsa aynısını yapacaksın.  Neticeyi ne kadar geç öğrenirsen o kadar artacak üzüntü ve endişelerin. Bak ben de bundan önce kanamayla düşük yaptım. Dis gebelik diye beni korkuttular ama kese mese yok göremediler. Sonra düşürdüm. Neyse iki ay sonra yeniden hamileyim işte ve üç ayim doldu çok şükür. Bunda da kanama gördüm ama Allah'a çok dua ettim. Nasibi varsa dünyaya gelecekler. Biz Allah'a tevekkül edelim.  Dediğim gibi testini yap sonra kana baktır bir hafta sonra da muayene ol kadın doğuma. Hayırlı sonuçlarını öğreniriz buradan inşallah.
0 oy
(1,311 puan)
evet var benim erken gebelik testi al cnm varsa cikar ve cikarsa acile git baksinlar belki progestan verir belki vermez  yerlesme kanamasi oldugu icin benimde oyle oldu test yaptim cikti acile gitim kucuk oldugu icin progestan vermedi bol uzan dinpen fazla ayaga kalkma sonra devam ederse progestan verirler
(37 puan)
Bulunduğum yerde öyle çok eczane hastane yok bir tne var ve doktora randevu yok acildende gebelik testi almyolar
0 oy
(211 puan)
Resimli yaz başlığa birde her vajinanızdan cikan seyin fotosunu çekip atmayın kahverengi leke diyince anlıyoruz zaten. Edep!

647,805 soru

3,415,199 cevap

4,245,651 yorum

183,095 üye

...