0 oy
911 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (50 puan)
Bugun hastaneye gittim dün geceden beri sürekli toplanma ve akıntı oluyordu yorgun Bi şekilde bugun acile gittim ve 1 parmak açılma ve agrım çıktı Dr bugun yarın olur dogumun sancılarını takip et dedi ama ben sancı agrı hissetmiyorum sizin başınıza geldimi neler yaşadınız sizce ne zaman olur dogum? 
Gebelik haftası 38+0

3 Cevap

0 oy
(9 puan)
Bende aynı durumdayım ya sancı falan hissetmiyorum ama dünden beri belim kasıklarım agrimaya başladı 39+2
(50 puan)
Ne zamandan beri bekliyorsunuz açılmanız ne zaman oldu
(9 puan)
3gün oldu bekliyordum dün bel kaşık ağrılarım başladı pek haraketli değilim belki ondan yavaş ilerliyordur
(50 puan)
Sizde o zaman bol bol hareket edin merdiven inip çıkın hurma yiyin ılık duş işe yarar hızlandırabilir bildigim kadarıyla
-Reklam-
0 oy
(3,568 puan)
41 i bile bulabilir canim insallah saglikla kucağına al
(50 puan)
İnşallah teşekkür ediyorum :)
0 oy
(362 puan)
Sancı dediği doktorun kasılmalar. Karnınız toplanır gibi olacak. Bunlar sancı diye geçiyor. Dakika takibi yapın. Doktorunuzla haberleşin ona göre. Yani sancı geldi geçti sonra diğer sancıya kadar dakika sayın. Suyunuz gelirse yogun şekilde doktoru arayıp dediklerini uygulayın. Merak etmeyin doğum denen şey öyle filmlerdeki gibi sancı geldi bebek çıktı gibi olmuyor. Rahatlayın ılık bir duş alın. Bebeğinizle konusun. Videolar var internette bebeğin kanala kafasını doğru yerleştirmesini sağlayacak onları yapabilirsiniz evde. 
(50 puan)
Toplanır gibi oluyor zaten sürekli şuan bebegim de normal dogum pozisyonunda ama benim açılmamın çogalması için ne yapabilirim?
(362 puan)
İnternette videolar var onları araştırabilirsiniz. Yürüyüş merdiven inip çıkma. Ve en önemlisi ılık duş açılmayı hızlandırıyor. Belden aşağı bile günde birkaç defa alabilirsiniz.

649,136 soru

3,420,072 cevap

4,251,375 yorum

183,471 üye

...