0 oy
243 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)

Merhaba kizlar... bugun kontrolumuz vardi. 15 haftaligiz ama bebisim cinsiyetini gostermedi:) 1 ay daha sabretcez sanirim. Size sormak istedgim doktorum 1.5 ay sonra detayli ultrasona girmem gerektgini söyledi.  Girmesem ne olur yani cok mu gerekli bisey?

6 Cevap

0 oy
(9,888 puan)

Bence gerekli bi sey herseyine bakiliyo çocuğun olusmus tum organlari daha net gozukuyo

(9,888 puan)
Anne ile baba arasindaki kan akisi kadar bakiliyo.bi sorun varsa erkenden tedavi teshis konuuyo burda bi ark okudum daha dun  anneden bbege dolasim iyi gifiyomis.ama bebekden anne gitmiyomus ve bunu gec ogrenmis zamanla oksijende zor gider demisler vs vs yani en onemli sey bence  detayli ultrason ve seker yuklemesi 2 li 3 lu bence önemsiz
(20 puan)
Bnde oyle dusundugum icin 2 li test yaptrmadim. 3 lu testi yaptrmayi da dusunmuyorum ama bu ikinci gebeliğim ilkinde dr um renkli ultrasona göndermsti acaba detayli ve renkli ayni mi?
(306 puan)
Aynı değiller doktorum cinsiyet icin kendisi renkliyle bakti bana sordum bende detayliyla ayni mi diye hayir degil dedi
(20 puan)
Anlıyorum tesekkurler:)
(9,888 puan)
Yok degil renkli normal usg nin renklisi detayli siyah beyazsa oluyo renklide olabiliyor  daha detayki bakiyolar bebege
-Reklam-
0 oy
(159 puan)

Bence son derece gerekli canım bende dün yaptırdım ayrıntılı bir şekilde bebeğinin tüm organlarını inceliyorlar. Geçen gün bir arkadaş yazmıştı belki ararsan bulursun şuan erken doğum riski vardı eğer ayrintiliya gitseydim erken belli olup engellenebilirdi diye tam olarak nesi olduğunu hatirlayamiyorum ama.

(20 puan)
Aa öyle mi? Saol canim cok tesekkurler:)
0 oy
(365 puan)
2li ve 3lü tarama testine gitmedim ayrıntılı ultrasona gittim sende kesin git çocuğun dakikadaki kalp atışı kan akış hızı suyun yeterliliği kilosu boyu tek tek inceliyor  Zorunlu değil ama tavsiye ederim cinsiyeti de orada görebilirsin bnki orada gösterdi 
(20 puan)
Teşekkür ederim:)
0 oy
(306 puan)
Maddi acidan imkanin varsa gir bence çünkü detaylı da anne karninda veya doğum anında müdahele edilebilecek bir rahatsızlık varsa (Allah korusun) çıkıyomuş. Ikili test falan yaptirmadim ben tedavisi olan bisey degil sonucta down sendromu falan ana detayliyi yaptiricam inşallah. Erken müdahele her şeyden önemli diye düşünüyorum. Allah korusun öyle bi durum olursa vicdanen kendimi kötü hissederim.
(20 puan)
Haklisinz bnce de Allah korusun bebislerimzde bisey cikmaz insallah
(306 puan)
Aminnn insallah
0 oy
(2,785 puan)

Gerekli olmasa doktor istemez tabiki gerekli 

(20 puan)
Tesekkurler saolun
0 oy
(531 puan)

Gırmelısın zaten skntılı bsy dglkı nıye grmek ıstemıorsunuz 

(20 puan)
Girmek istemiyorum deil lutfen iyi okuyun cok mu gerekli yazio cunku ilk gebeligimde girmedim bilmediğim için soruyorum

İlgili bir soru bulunamadı

650,738 soru

3,426,179 cevap

4,258,575 yorum

183,900 üye

...