Bende ilk öğrendiğimde 3 4 haftalıktı 200 lerde çıkmıştı seninkide benimki gibi geç döllenme olabilir korkma her değeri düşükten başlayana onu diyorlar.
Ben 6.haftada bebeği görmeye gittim geç döllenme olmuş keseyi gördüler bebeği bile göremediler çok korktum geç döllenmenin de ne olduğunu bilmiyordm o sıralar tabi.(boş gebeliğinde)
Keseye bakıldığı gün kan degerimede bakıldı 4000 lere çıkmıştı ama gözümü korkuttuğu için o doktora bidaha gitmedim güyya özel olucak.
Herneyse devlete gittim 8.hafta bebeğide keseyide gördü.
Senden ricam kimseye kulak asma doktorun sana kötü bişey derse tek doktorla kalma beklemek zor olabilir ama sabret herşey senin ve yavrun için güzel olur inşallah.
Bu arada 19 haftalığım baya bi araştırma yaptım kendi çapımca bilgilerim var bir sorun olursa sorabilirsin çekinmeden.