0 oy
248 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (26 puan)
Meraba 1 haftadir cok zor gunler geciriyorum asiri stressli eşimin ihanetlerini yakaladim 1 haftadir ayrildim yasadiklarimi tahmin ede bilirsiniz. Ben zayif bir yapiya sahibim bebisimi hiss ediyordum su an tik yok sanci az var kanamam yok. Bebegime bir sey olmus ola bilirmi. 
Gebelik haftası 16.2

2 Cevap

0 oy
(165 puan)
Bu haftalarda haraketlerini hisetmen normal degil zaten 20 den itibaren hisediliyor ama 2 xi cocugunsa erken hisetmen normal ama zaten 28 hqftqya kadar haraketleri duzenli olmaz cok kafana takildiysa saglik ocagina kalbini dinlet
(26 puan)
Devlet hastanesini aradim kanama ve dogum olmadan almazlar dediler. 2ci hamilelik ve bebisin saga sola kaydigini hiss ediyordum ben. Kesin yani. Su an sanki karnim bos gibi
-Reklam-
0 oy
(2,594 puan)
Benimde bir sürü olayım oldu ayrılma noktasına geldik 1 ay filan hastaneye götürmedi beni kanamam vs olmadı annemin tavsiyesi üzerine bişey denedim.

Sabah uyanır uyanmaz sırt üstü uzan ve elini hafif bastır kaldır karnının üzerinde bebeğin eline gelir yani sertliğini hissedersin demişti.

O kadar şey yaşadım kaç gün ağladım yemek ilaç desen baya aksattım geç döllenmeydi benim yavrum ilk başından beri geriden geliyordu ama kontrole gittiğimde haftasını yakaladığını ve kilosunun iyi olduğunu öğrendim.Korkma Allahın izniyle bişey olmaz.
(361 puan)
Afferin cnm. Aynen öyledir zaten 14.15 haftasin sirt ustu yatinca göbek altinda ve bazen yan taraflarda hiss edilyo elimizi hafif koyunca. Bide bunu sabah idrar yapmadan bakmak lazim. İdrar torbasi dolu olunca bebişi birazda yukari ityo o zaman daha koıay his edilyo bebi.

İlgili sorular

648,046 soru

3,416,012 cevap

4,246,485 yorum

183,169 üye

...