0 oy
320 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (34 puan)

Merhaba anne ve anne adayları biberon arayışį içindeyim şimdiden araştırmaya çalışįyorum aklıma Philips Avent natural yeni doğan seti yattı biraz bu set hakkında bilgisi olan ya da kullanan varmı ? :)

Gebelik haftası 20+2

8 Cevap

0 oy
(415 puan)
Benim arkadaşım kullanıyor memnun bayağı, bende sipariş verdim :)
(34 puan)
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(330 puan)

Kizima da kullanmisdim ogluma indirimden aldim ama soyle bir durumu var cok sicak suda yikaninca rengi bugulasiyor cam ala bilirseniz cam alin aslinda greksiz pahali wee nin ve ya baska biberonlar var bi de ili cocuksa biberon tutacakmi tutmayacakmi bazi cocuklar asla istemiyor yine re bir arastirin 

image

(34 puan)
Çok teşekkür ederim ilginiz için evet ilk çocuk bi yandan herşeyin en eyisi yapayım diyorum ama biyandan da neyle karşılacağımı bilmiyorum ilk olduğu için aklım uygun fiyatlılara kaymıyor da değil aslinda :)
(330 puan)
Ben amzik biberon almisdim ilk coccugum da tam 3 ay hergun o emzigi tutsun diye ugrastim 3 aylikdi bakdinolacak gibi degil inatci bi anne var emzigi aldi ☺️biberon da sutum dedigim gibi az oldugu icin ilk basdan kullandim ama ilk cocukda insan pimpirikleniyor herseyin en en iyisi diye ama 2 ci cocukda amannnn ne gerek var diye dusunuyor insan  uygun fiyatlilardan alin yazik aventin biberon agizligi bile 40 tl basliyor bime bile geliyor uyguna disarisa artik 25 30 asagi biberon yok eger kullanirsa icinize sinmezse kalitelisini alirsiniz
0 oy
(541 puan)
Bence o kadar para boşuna verme benim çocuğum en uygun biberon ile büyüdü en pahaliydi ağzına almadı 
(34 puan)
Evet ya çocukdan cocugada değişiyor
0 oy
(308 puan)
Ben de avent cam olanı aldım ama meme başını 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor.. bineronu zaten 100 tl ye aldım meme başı da 45 tl ve her yerde bulunmuyor  diye iade ettim. 

Bu bilgiler prospektüsünde yazıyordu. Ablam kullanıyordu memnundu diye aldım ma beni aştığı için pişman olup iade ettim. 
(34 puan)
Valla aklım uygun fiyatlilarada kayıyor zaten doğrusu :)
(308 puan)
Ilk çocuğum tabi ki canım cigerim ama herşeyin de en özeline gerek yok diye düşünüyorum.
0 oy
(112 puan)
Ben lansinoh kullandım çokta memnunum şuan ikinciye hamileyim bu çocuğuma da lansinoh kullanıcam
(34 puan)
Teşekkür ederim bende araştırayım bi :)
0 oy
(6,107 puan)
Benim oğlum gazlı bir bebekti Dr Brown kullandım kısmet olursa gene aynısını kullanmayı düşünüyorum
(34 puan)
Evet gazlı ve kolik bebeklere uygun biberinlar da var inşAllah bizimki öyle olmaz
(6,107 puan)
Bayağı faydası olmuştu
(34 puan)
Ya ne gûzell
0 oy
(18 puan)
E bebekten yorumlara bakarak lansinoh aldım cam olanından. Philips avent kapağı döndüğü sızdırdığı yazılmış. Bir de ucu fazla delikmiş bebeğimin boğazına kaçıyor demişler. Korktum açıkçası avent alacaktım setini. Lansinoh yorumları çok iyiydi. Ama emziği avent aldım umarım huysuz bebek olmaz da kullanır aldıklarımı  ☺️
(34 puan)
Iyi yapmışsınız inşAllah uslu olur :)
0 oy
(554 puan)
Bence ilk etapta uygun bisey alin ama cam olsun baktiniz kullaniyor bebek daha iyisini alirsinz emzikte en iyisini alin ama biberonda gerek oldgnu dusunmuyorm bazi markalarin fahiş fiyatlari bazen pismanlik yaratiyor ilk bebegimde chicco nun biberonunu aldim kizim agzina surmedi neden bilmem marketten cam biberon aldim bi yapisti gormen lazim fakirlik dogustan gelir ben bunu anladim :)))
(34 puan)
Fakirlik kanımızda var hepimizin valla :)))

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 420 göst.
28 Şubat 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Seyma23 (34 puan) sordu
0 oy
16 cevap 1,016 göst.
0 oy
11 cevap 505 göst.

649,080 soru

3,419,878 cevap

4,251,125 yorum

183,462 üye

...