0 oy
178 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (48 puan)
Sancı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz. Göbeğimin alt tarafında içeriden iğne batıyor gibi hissediyorum ara sıra. Acaba bu şekilde mi oluyor diye merak ettim ama az acı veriyor hani abartılacak Bi durum değil benimkisi sadece nasıl oluyor diye merak :) 
Gebelik haftası 38

5 Cevap

0 oy
(2 puan)
Sancı değil kasılma diyelim öncelikle :) kasılmalar belirlik aralıklar ile olur. Genellikle belinden baslayip karnını saran ve en uzunu yaklaşık 1 dk süren, nefes egzersizleri ve masajlar ile ağrı hissini büyük oranda azaltabileceginiz dalgalar şeklinde olur :)) 
(48 puan)
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2 puan)

Sancı değil kasılma diyelim öncelikle :) kasılmalar belirlik aralıklar ile olur. Genellikle belinden baslayip karnını saran ve en uzunu yaklaşık 1 dk süren, nefes egzersizleri ve masajlar ile ağrı hissini büyük oranda azaltabileceginiz dalgalar şeklinde olur :)

0 oy
(1,208 puan)
Belden gelip kasiklara vuran uzaninca gecmeyen duzenli araliklarla gelen ve gitgide sidetlenen sancilar gercek duzensiz ve dinlenince gecen sancilar yalanci sancidir canm 
(48 puan)
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,541 puan)
Diger arkadaşların tarif ettigi gibi  belden kasiklara dogru gider bi kasilma halidir. Ilk karsilastigimda buyuk tuvaletimi yapacakmis gibi ikinasim geliyordu
(48 puan)
Anladım teşekkür ederim
0 oy
Yalancı sancılar onlar canım 
(48 puan)
Olabilir canım

İlgili bir soru bulunamadı

650,212 soru

3,424,138 cevap

4,256,205 yorum

183,749 üye

...