0 oy
631 göst.
Doğum kategorisinde (82 puan)
kzlar normalde ozele gidyordum muayneye ama 2 haftam kaldigi icin bide bebekte ters oldu icin dedim bi devletede gidim belki sezeryan icin gun verirler dun aksamda suyum gelmisti biraz acilden giris yaptm dogumhaneye gonderdiler doktor bakti dedi seni sezeryana alacaz bugun ben cok sasrdm beklemyordum heycanlandm stres yaptm ağlyordum tir tir titryodm neyse esime filan haber verdim geldiler saat ogleden sonra 2 gibi aldlar beni belden uyusturacaklardi ine yaptilar allahım o nasl bi igne kemigine omurgana yapyorlar neyse bende uyuşma olmayinca narkoz verip aldlar sezeryana bi uyandmda hersey bitmisti ama nasil agrlarm vardı cok zordu iste narkoz yedim icin bebegi emziremedim 6 saat boyunca gerci hic sutumdr yok esim mama almş bi saat yarm saat arayla mama veryolar sonra cok ugrastm emzirmek icin emmiyordu bi turlu sonra cok sukur emdi ama hic sutum yok daha yeni su gibi akntm var oda bi kac damla ben bu bebegi nasl doyuracam ara ara mama mı verim ne yapim sutum yok bi akıl verin bna
Gebelik haftası 38+1

8 Cevap

0 oy
(681 puan)
Canim gecmis olsun öncelikle. Saglikla büyüsün. Sutun olmasada once emzir sonra mama ver. Tutabildigin kadar göğsünde yatir. Sut hormonların uyarılsin. İlk hamileligimde kursada gitmiştim. Orada anlattılar hep ne kadar emzirirken o kadar çabuk sutun gelir. Bol du iç ve dinlen.
-Reklam-
0 oy
(271 puan)
Canım.bende sezaryan oldum..sütüm geldi..ama önce elinle masajlar yap göğsüne...emzir bol bol..göğsünde tutmaya çalış. Hemen mama.verme.ac olursa.almaya daha istekli olur .
0 oy
(163 puan)
Göğsünüzü sıcak suyla yıkayın süt gelmesi için. Veya havluyu ısıtın göğsünüze koyun. 
0 oy
(66 puan)
Emzirdikce geliyor süt bide sıkıntı yapma süt gelmesini engeller
0 oy
(240 puan)
Mama verme saten bebek emdikçe sütun artacak emmesse sütun gelmesi saten
0 oy
(2,360 puan)
Neden bi anda sezeryan karari aldılar catiniz mi darmis?
0 oy
Sğt artıracak şeyler tüket canım 

Pes edip mama verme derim
0 oy
(577 puan)
Öncelikle gözünüz aydın. Sezeyanda üç gün süt gelmemesi çok normal. Süt arttıracak seylerbl tüketip, o su gibi olan seyide bebeğe tukettirin. Sık sık memeye alırsanız bebeği süt gelmeye başlayacaktır inşallah..

649,419 soru

3,421,193 cevap

4,252,864 yorum

183,542 üye

...