0 oy
168 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (1 puan)
yeniden gösterildi
Doktorum, catlaklar için lierac catlak jelini önerdi.Aranizda bu jeli kullanan var mi? Bu jel sarımsı bir jel mi yoksa benim aldiğim jel mi bozuk.Kutusunun üstünde son kullanma tarihide olmuyormuş.

7 Cevap

0 oy
(1,541 puan)
5 sene ince kullanip yine de catladigim krem. Hatirladigim kadariyla sarimsi jel kivamkndaydi. Surunce yapisiklik hissi veriyordu
-Reklam-
0 oy
(72 puan)
Ben hindistancevizi yağıyla bir kullandım. Ve çatlamadm ama yapılasak birazcıkta.
(1 puan)
Sarımsı bir jel mi peki
(72 puan)
Evet sarımsı yapışkan bir jel
(8 puan)
Sarımsı bir renk. Hatta ilk aldığımda bozuk sanmıştım.
(1 puan)
Aynen bende bozuk sandım.Üzerinde son kullanma tarihide yok.checkcosmetic ten arkasindaki 6 haneli numarayı okutuyorum erorr veriyor.
(8 puan)
Üts diye bir uygulama var. Medikal ürünler için genelde kullanılıyor. Ben ordan okumuştum barkodunu. Medikal, kozmetik, tıbbi ürünler için güzel bir uygulama. Maskeleri, bebek ürünlerini hep okutarak alıyorum.
0 oy
(8 puan)
Ben de 4.aydan beri kullanıyorum. Sabahları lierac, akşam da dönüşümlü olarak farklı yağlar kullanıyorum(zeytinyağı, susam yağı,aynısefa balsamı gibi) 35. Haftamdayım çatlak oluşmadı. Cildim çok hassastır ve ergenlik çatlaklarım var. Buna rağmen çatlamadım.yağlarla desteklendiğinde daha etkili olduğunu düşünüyorum. 
0 oy
(6,107 puan)
Kremin fiyatını ogrenebilirmiyim
(1 puan)
İnternetten 175 e aldım.
(6,107 puan)
Tm çok tşk ederim
(6 puan)
243 tl ye eczaneden indirimli aldım
(6,107 puan)
Niye bu kadar pahalı bu krem
(8 puan)
İnternette daha uygun oluyor fiyatı. Ben de internetten alıyorum.
0 oy
(6 puan)
Benim doktorum da bu kremi önerdi.. Fakat genetik olarak çatlamaya müsaitsen hic bir krem onleyemez.. Bu kremi çatlakları en aza indirmesi için tavsiye ediyorum diyerek önerdi..
0 oy
(845 puan)
Bende almayi dusunuyorum ilk hamileligimde mustela kullandim 38. Haftaya kdr hic catlagim.yoktu 38 de bi anda bi baktim catlamis . Belki catlicagi varsa tabiki catlar amaa boyle krem destekleriyle en aza indirirzz . Mesela renksiz benm catlaklarim iyi bakmazsan belli olmuyo 
0 oy
(2,268 puan)
Canim bu jel sarımsı hatta biraz puturlude olabilir bozuk felan olmaz dermokozmetiklerde kapak açıldıktan sonra başlar miadlar son kullanım zamanı yani o yuzden sıkıntı yok kullan 

İlgili bir soru bulunamadı

650,055 soru

3,423,567 cevap

4,255,490 yorum

183,722 üye

...