0 oy
775 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (25 puan)

Arkadaslar gobegin uzerine alci tarzinda birsey suruyorlar ve resmini cikartiyorlar . Ankarada yasiyorum bende yaptirmak istiyorum ilerleyen zamanlarda Ankarada nerde yapilir bilen varmi ?

7 Cevap

0 oy
(2,467 puan)

Bazi yerlerde malzemeleri satiliyor kendinde yapabiliyorsun bebek esyasi satan buyuk magazalara bakabilirsin 

-Reklam-
0 oy
(485 puan)

Daha neler çıkacak acaba ..

(485 puan)
Elif tepe canım sen benim yorumu yanlış anladın sanırım ben kötü amaclı yapmadım yorumu daha neler çıkacak acaba derken ciddi ciddi söylüyorum göbeğin resmini çıktığını ilk defa senin sordugun soruda okudum el falan çıkarıldığını biliyorduk ilk defa görüyorum göbeği şaşırdığım için öyle bir yorum yaptım içimde kötü niyet yoktu:) aslında instagram sayfam yok pek internetle alakası olan bir insan değilim örgü yaparım youtubde hep örgü videolari izlerim evimde de televizyon yok o yüzden dünyadan bi haberdarim yani anlican:)
(485 puan)
Eliftepe canım şimdi baktım youtube den izledim bebegin sağlığı için bir sakınca yoksa bayan birine yaptırabilirsin ayrıca izlediğim videodaki bayan alçıyı boyamış ve bebeği dogunca içine koyup resim falan çekmiş çok hoş bir anı aslında eğer imkanın el veriyorsa sağlığın acısından sıkıntı yoksa yaptır canım bende beğendim imkanım olsa yapardım:))
(25 puan)
Anladim canim sen yazarken o arada laf sokrcasina soyleyenler olunca bende o sekilde yazdm kusura bakma o zamn sen . Kotu dusunup yazanlar okuyup ustune alinsinlar.
(25 puan)
Insallah bakayim bi zararli degilse bebisim buyuusn iyice karnim ciksin o zaman yaptiririm
(485 puan)
Önemli değil canm olur öyle şeyler kötü yorumları boşver iyi yorumları oku geç:)
0 oy
(683 puan)

Bi yasima daha girdim artik yakinda bebegi karbindan cikarip foto cektirip  tekrar  anne karnina koyarlarsa hic sasmam :/

Allah askina gibegin resmi nedir ya bu gidisle sacma sapan malzemelerle  vicudunuza temas edip kendinize ve bebeginize zarar werceksiniz allah korusun

0 oy
(25 puan)

Ayriyetten burdaki arkadaslar  merak ettiklerini bilmediklerini soruyorlar .Çogunluk bir mesaj yazarken cevaplari heycanla bekliyor .  Burdaki amac birbirimize destek olmak yardimci olmak , bu sekilde tartisma konusu acmak hic hos degil . 

(25 puan)
Bu arada malzemeyi nerden siparis verdiniz eger olursa bende ordan vereyim
(2,467 puan)
Ben yurt disinda yasiyorum buyuk bebek esyalari satan magzalarda satiliyor genelde sende oralara bakabilirsim ben bi zarari oldugunu sanmiyorum cunku atolyeler var burda atolyelerdede yapiliyor ama ben orda yaptirmicam ama amazondada vardir en kotu ihtimal magzalarda bulamazsan
(25 puan)
Anladim canim .
(25 puan)
Insallah kolay bulurum.
(2,467 puan)
Insallah belki instagramda vardir atolyeler bakabilirsin oylede
0 oy

Tam olarak bi ismi yok mu canım merak ettim googleden bakmak istiyorum ya da sen buraya link koy merak edenler baksın

(25 puan)
3D kalip seti die geciomus.
(25 puan)
Saol canim .
Bende youtube den buldum videosunu koycaktım ama arkadaş koymuş aslında çok güzel bişey ama ben eşimin ailesiyle yaşadığım için yapamam herşeye karşı geliyolar zaten :(
(25 puan)
Himm  Eger icinde kalicaksa esinde izin verirse yaptirin bi arkdasinda veya kendi annegilde sakla bi gun ayri eve cikrsaniz alirsiniz yaniniza . Yada evdede kendinizde malzemeleri alip yapabiliomussunuz alin evde yapin birsey demezlerse.
0 oy
(118 puan)

Soyle gerksiz yorum yapanlari anlamiyorum yok ne alak yok gobegini cek o zaman begenmediysen yorum yapmayin bence cok guzel bi fikir bende gormustum cok guzel oluyo ve bebegine cok guzel bi hatira sonucta ben bile dusundum bi ara ama bulamadim ama sen bulirsan yaptir .. Kimseye kulak asma canim .. 

(25 puan)
Tamam canim insallah
(118 puan)
İnsallah bulursun canim.
0 oy
(24 puan)

Nasil yani anlamadim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 365 göst.
0 oy
17 cevap 748 göst.
0 oy
6 cevap 453 göst.
25 Haziran 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Tatlış anne (196 puan) sordu
0 oy
0 cevap 57 göst.

647,745 soru

3,415,004 cevap

4,245,458 yorum

183,082 üye

...