0 oy
974 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (376 puan)
Doğum yapacağım hastane bebek doğduktan sonraki ilk kıyafetini kendilerinin verdiğini, bizim sadece yedek kıyafet getirmenizi söyledi. Kıyafetlerin yıkanmış, ütülenmiş tamamen steril olduğunu söyledi. Yine de içimde bir kuşku var, hastanenin verdiğini değil de başka bir kıyafet mi giydirsem? Hastanenin kıyafetini giydiren oldu mu? 

7 Cevap

+1 oy
(15 puan)
Sterilden öte demizlik yok zaten içinde yararlı zararlı hiç mikroorganizma yok demek sizin getireceğinizden daha temiz olacaktır. 
(376 puan)
Mantıken haklısınız.
-Reklam-
0 oy
kiyafet verdiklerine gore gittigin hastane iyi bir hastane bende oyle bir uygulama olmadi ama hast calistigim kadariyla A sinifi hastaler yapiyorlar boyle uygulama kii steril olduguna emin olabilirsin onlarin ozel makinalari var
(376 puan)
Teşekkür ederim onlarda steril dediler ama işte yenidoğan olunca daha hassas düşünüyorum.
0 oy
(183 puan)
ilk defa duydum hastanenin kıyafet verdiğini 4. hamileliğin hep kendim götürdüm hangi hastane acaba
(376 puan)
Allah yardımcın olsun, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
(198 puan)
İnşallah sag salim kucaginiza alirsiniz eger benim dr ozel bir durumum olsw idi allah korusun bende dusundurdum direk özel hastane ve elimden gelem en iyi doktoru
(1,060 puan)
amin Kaanin Annesi ki zenginlikle alakası hiç yok biz borç bulup gidiyoruz. O yüzden zor yani kimseyi bu duruma düşürmesin rabbim .Kim ister zaten sıkıntıya girmeyi benim gibi çocuk özlemi çeken riski yüksek olan ve tedavili olan kişiler.Sende inşallah sagsaglim kucağına al canım
(376 puan)
Sağlığın zenginlikle alakası olmaz, pahalı hastaneye giden herkes para içinde yüzmüyor. Allah sağlıklı doğum nasip etsin.
(1,060 puan)
Aynen öyle canım kaanin annesi.Hayirlisi  insallah
0 oy
(257 puan)
Benim gittiğim hastanede de veriyorlar hediye paketi olarak kıyafet , bez, battaniye mendil falan ama giydirmek zorunlu değil odanıza geliyor sizinkini bilemedim..
(376 puan)
İlk doğumda bana da öyle bir paket vermişlerdi hastaneden çıkarken. Hemşireye ilk kıyafetini kendim vermiştim. Ama bunda sadece bebek bezi verirseniz yeterli dediler.
(257 puan)
Söyleyin ben verdiklerimi giyindirmenizi istiyorum diye ben öyle yapicam şahsen.
0 oy
(1,631 puan)
Şahsen ben olsam kabul etmem bjkli takım aldım ilk onu giymesini istiyorum:)
(376 puan)
:))))))))
0 oy
(549 puan)
Kıyafetleri istesen sen yıkayıp temizlesen vermezlermi acaba
(376 puan)
Verirler tabi ama galiba benim yıkadığımdan daha temiz oluyor verdikleri.
0 oy
(231 puan)
Ben 1 ay önce doğum yaptım.Söylememişlerdi kendilerinin giydireceğini ben hazırladım herşeyini anneme tembih ettim istediklerinde bunları ver diye. İstememişler kendileri giydirdiler annemde vermemiş ama gerçekten çok kalitelilerdi çok severek kullandım hatta evde de birkaç kere giydirdim.Çok güzeldi ama artık küçük geliyor.Hatta hediye paketi hazırlamışlar,bitanede albüm gibi bişey yapmışlar çocuğun ilklerini içeren fotoğrafını çekip kapak resmi yapmışlar birde ayak izini almışlar çok hoş bir hediye bir çanta bisürü şey var içinde kolonya şampuan krem falan....
(376 puan)
Bize önceden bilgi verdiler, sadece bebek bezi alacağız sizden diye. Kalitesinden şüphem yok aslında sadece temizliğinden emin olmamıştım.
(231 puan)
Valla ben hiç düşünmedim normal doğum yaptım çocuğun yeri hazırdı heryer sterildi kıyafetlerini hazırlamışlar koymuşlar baktım.Tüm işlemleri gözümün önünde oldı.Hiç aklıma gelmedi orası doğumhane heryer sterilken herhalde onuda düşünmüşlerdir.Için rahat olsun.O kadar ince düşünürsek bebeği koydukları beşik yatak heryer var.

İlgili sorular

649,856 soru

3,422,823 cevap

4,254,688 yorum

183,674 üye

...