0 oy
871 göst.
Doğum kategorisinde (31 puan)
Hanımlar 32+5 günlük hamileyim ve Kocaeli Alikahya da doğum yapmayı düşünüyorum aranız da orda doğum yapan var mı ?? Olumlu olumsuz yönlerini lütfen bana der misiniz?? Dokturum da pınar çakır?? 
Gebelik haftası 32+5

1 cevap

0 oy
(156 puan)
Özel hastaneden gitmediysen. Doğum yapanlar iyi diyolar bide ebelerden ebelere degisiyo. Bende özel hastaneye gidiyorum benim hamillegim sıkıntılı. Ozel hastanede çok pahalı bende 6 aylığım nerede doğum yapicam bilmiyorum. İlk çocuğumu aldırmak karnında öldüğü için gittim Alikahya almadilar özelden gittiğim için. Yani bide ozamn gittim bana bakacaklar da kadın doğumda bı kadın geldi 7 .buçuk aylık kadının ağrısı ve kanaması vardı insan gibi davranması kar kadın sancı cekiyodu. Kalk sandalye den oda ya geç annesine dedi sen çık sen giremezsin. Kadına biraz sert davrandılar. Bilmiyorum ya bı iyi diyolar bı kötü.
(31 puan)
Bende ilk doğumu Derince de yaptım çok iyi idi ama Alikahya bilmiyorum herkes farklı farklı konuşuyor kafam karışık  özelden de korkuyorum açık konuşmak gerekirse özel bı kere beni yaktı sağlık açısından ondan
(156 puan)
Yaa ben konak hastanesine gidiyorum. Doktorum da Erkan Türkköz çok iyi bı doktorum. Allah ondan binlerce kez razı olsun çok iyi. Şuan derincede pandemi hastanesi doğum odalrinda 5 kişi alıyorlardı şimdi kaç kişi bilmiyorum. Orasininada insan gitmek istemiyo. Marma Hastanesi'nde bı tane doktor var diyolar doğum ücreti 2.500 fln bende bı marmaraya bakicam konak bana 4.200 istedi. Alikahya da insanlar birşeyler diyo kafa karisiyo benimde karıştı senin gibi napicami bilmiyorum canım ya hem kendi hem bebeğinin sağlığı önemli ama nereye guveneceksin bilmiyosun. Bende öle kaldım yani senin gibi .
-Reklam-

649,413 soru

3,421,182 cevap

4,252,853 yorum

183,542 üye

...