0 oy
269 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (175 puan)

Günaydın kızlar biliyorum bıktınız benden valla bende bu belirsizlikten acayip üzgünüm.

5 gün adet gecikmem oldu demiştim size test yapmıştım ama negatif sonuç almıştım. Dün gece wc'de kurulanırken çok afedersiniz  peçeteye pembe renk bir leke geldi adet oluyorum sandım pes koydum ama sabah kalktığımda ped kupkuruydu. Sabah kalktım yeniden kurulanınca peçeteye yine pembe renk leke geldi. Göğüslerimde ki dolgunluk ve ağrıda arttı. Ne yapmamı tavsiye edersiniz, neyin nesi bu? 

6 Cevap

0 oy
(297 puan)

Kan testi yaptırsana canm kesin sonuç alırsın belirsizlik çok kötü bişey

-Reklam-
0 oy
(273 puan)

evde yapılan testlere güvenme kan testiyle kesinleştir. inşallah vardır bebiş :) 

0 oy
(198 puan)

Yerlsme kanamsi olabilir canim ama en net sonucu kan testi soyler .

0 oy
(484 puan)

Gözün aydın mi desem bilemedim :) benim implantasyon kanamam da şeker pembesi gibi gelmişti ama ilk testim negatif çıkmıştı. 5 gün daha geçsin hem sağlık ocağına kan ver hem evde test yap kuzum ;)

(175 puan)
Aynen dediğin gibi şeker pembesi renginde regl kanamasıyla alakası yok hiç. Ayyy inşallah vardır bebiş o kadar çok istiyorum ki. Oğlumda kardeş istiyor en çok onun için istiyorum. İlk hamileliğimde implantasyon kanaması gelmemişti başıma ama internetten okudum biraz.
(484 puan)
İnşallah tatlım benim :) haber ver bize
0 oy
(100 puan)

En iyisi dusune dusune yorma kendini git bi hastaneye kan tahlili yap oldu bitti orda kesin söylerler 

(175 puan)
Çalışıyorum ben ne yazık ki izin almak sıkıntı oluyor o yüzden şuan gidemiyorum hastaneye ama salıya kadar bekleyip bir değişklik olmazsa salı sabah asm'de tahlil yaptıracağım.
(7 puan)
Hayırlısı inşallah
0 oy
(76 puan)

4gun önce bende de dediğiniz şekilde bende lekeleme oldu.test yaptim tek cizgi cikmisti.goguslerim sişkin midem yanıyor. Kendi kendime ağlıyorum. 4 gün  arayla bu sabah yine test yaptım iki çizgi çıktı. 

648,188 soru

3,416,569 cevap

4,247,135 yorum

183,214 üye

...