0 oy
473 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (217 puan)
Sorum yukarda ne anlama gelıyo bilen var mı 
Gebelik haftası 21+5

3 Cevap

+1 oy
(35 puan)
Aynı sorun bende de var. Bendeki çift taraflı malesef.  Coraspin kullanıyorum. Allah büyük inşallah sorunsuz geçiririz. Siz bana göre daha şanslısınız. 
(296 puan)
Bebeğinizi kucağınıza almışsınızdır inşallah.
Merhaba canım doğum yaptın mı acaba bndede çift taraflı çıktı
(35 puan)
Doğum öncesi 3 hafta hastanede yattım. Kontrole gitmiştim acil şehir hastanesine sevk ettiler. 32+5 de 28 hafta ile uyumlu 1410 gram dogdu bebeğim.  35 gün kuvozde kaldi. Şu an 7 ayligiz. Sıkıntılı bir süreçten geçtik ama şu an çok şükür iyiyiz. Çok dua edin tek yol  Allah'a siginmak. Ben ne yaptıysam fayda etmedi. Sola yatmak, protein ağırlıklı beslenmek daha faydası olabileceği söylenen ne varsa yaptım. İnşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Süreç ile.ilgili sormak istedikleriniz olursa seve seve yardımcı olurum.
Ahhh canım benim cok çok geçmiş olsun . Çok şükür geçmiş gitmiş darısı bana sağ salim inşallah. Bende 25. Haftaya gireceğim carsamba günü . Tam o günde randevum var bakalım ne durumda yavrum. Çok üzülüyorum doktor bana yüzüme karşı 29 dan önce doğarsa yaşamaz dedi . Mahvoldum. Bende dediğin herşeyi yapıyorum limon da içiyorum suya sıkıp. Bakalım ne olacak . Rabbim bağışlasın yavrularımızı ben size gerekirse özelden sorsam rahatsız etmiş olmam değil mi
(7 puan)
Merhaba hamilelik sureciniz nasil gecti ayni durum bnde var
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Bende de ayni sorun cikti.rahim damarinda sertlesme olmasi demek .tek tarafli olunca sorun cok olmuyor ama iki tarafli sorun olabliyormus. Doktor 7.aydan sonra ani tansiyon yukselmesi yasayabilirsin 14/9 u gecmesin tansiyonun dedi. Eger gecersd gebelik zehirlenmesi ya da erken dogum olabiliyor. Ve damar da sertlesme oldugu icin ilerleyen aylarda bebege giden besin miktari azaliyor zayif dogabiliyor. Birde soyle bir durum var 24-28. Hafta arasind kendiliginden kaybolabiliyor. Ben simdi kan civitmasi icin ecopirin iciyorum ve cayi falan limonla tuketiyorum umarim kaybolur. Boyle olunca doktor 3 haftaya bir cagiriyor kontrole birde.
(15 puan)
Benimde ilk gebeligim. Aynisini bana da dedi 150 mg aspirin al dedi msj da tabi ben aldim ama icmedim 1 hafta falan. Kontrole gidince tekrar yazdi ecopirin yani aspirinin bi cesiti gunde 1 tane yemekten hemen once aliyorim. Ben gec basladim siz bari gec kalmayin.
(217 puan)
Kacıncı haftada basladınz cnm pazartesi arayıp ogrensem gec mı olur cnm sklnca ne sorcgmı sasrdm ben
(15 puan)
Ben 25. Haftada basladim.iciniz rahat etsin tekrar sorun tabikide.
(217 puan)
Cok teseekkur ederim Allah hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
(210 puan)
Meraba canim dogdumu bebegin nasil oldu bendede ayni sorun var simdi
0 oy
(1,643 puan)
Bebeği besleyen ana damarlardan birinde direnç varmış canım. İlk gebeliğimde bende de 21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda çıktı. Hemen coraspirin kullanmaya başladım. 28 haftalıkken çift taraflıya döndü. 34 haftam dolana kadar ilacımı kullandım. Sık sık kontrole giderdim, sıkı takip edildim, düzenli tansiyonumu ölçerdim. Çok şükür sağ salim doğdu bebeğim. Siz de sağlıcakla kavuşursunuz umarım. 
(15 puan)
Kacinci hafta da dogum yaptiniz?bende de ayni durum var endise ediyorum. Nelere dikkat ettiniz?
(1,643 puan)
İlacımı düzenli olarak kullandım, hiç aksatmadım. Sürekli bebek hareketlerini kontrol ederdim. Dediğim gibi kontrolüm sık yapıldı. Düzenli olarak tansiyonumu ölçerdim. Bu konuda annenin yapabilecekleri sınırlı sanırım. Benim unuttuğum bi şey varsa doktorunuz mutlaka söyler. 39+4de sezeryan oldum. Açılmam yoktu, bebeğim çapraz duruyordu, suyum kalmamıştı vs.
(15 puan)
Cift tarafli riskli dediler ve cok korkmustum inanin siz icimi rahatlattiniz.
(1,643 puan)
İçini ferah tut canım. Allaha emanet. Ben tüm hamileliğimi kendime zehir ettim. 28. haftada çift taraflıya dönünce her an doğabilir gözüyle bakıyorduk, çok ağlamıştım, çok korkmuştum.  Şükür bi şekilde doğdu. O günleri düşününce neden bu kadar üzüldüm, bebeğimi de üzdüm, diyorum. Şimdi 2.5 yaşında kızım ve ben 2.ye hamileyim daha yeni. Eşim, ailem aynı şeyleri yaşarız diye endişeleniyor ama ben hiç korkmuyorum. Moralini yüksek tut. Bolca dua et, bebeğini sev.
(15 puan)
Guzel bilgilendirmeniz icin tekrardan cok tesekkurler. Rabbim meleklerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.
(200 puan)
Bende de sol tarafta cıktı 13 haftadan beri var bebişimde 4 gün geriden geliyor dr kücük bebek damar direncinden ötürü beslenemiyor dedi benide cok stres yaptı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 436 göst.
5 Mayıs 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Beste Can (6 puan) sordu
0 oy
4 cevap 451 göst.
0 oy
1 cevap 188 göst.

652,043 soru

3,431,364 cevap

4,264,132 yorum

184,287 üye

...