0 oy
191 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (420 puan)
Kizlar dünde yazmıştım kanamam vardı lekelenme gibi. Doktor sabah gel demişti. Sabah aşırı yoğun kırmızı kanamam oldu. Doktok hastaneye yatırdı. Kalp atışı hala var çok şükür. Benzer durum yaşayan var mı acaba? Çok korkuyorum.
Gebelik haftası 7.hafta

4 Cevap

0 oy
(395 puan)
Korkma canım Rabbim korusun inşaallah sen sakin ol stres yapma. Benim de düşük tehlikem olduğunda yatmıştim doktor sağlıklı bı cocuksa her türlü tutunur demişti şükür doğurmuştum içini ferah tut sen bol dua et 
(420 puan)
Insallah cok sagolun
-Reklam-
0 oy
(47 puan)
Merhaba bende 11 haftadayım geçen salı kanamam oldu Çok yoğun değildi sildikçe geliyordu. Bir gece yatırdı doktorum iğne yaptılar ve vajinadan ilaç verdiler sonra eve çıktım evdede vajinadan fitil verdi onu sabah akşam yapıyorum 2 gün kanamam oldu durdu. Şuan Iyiyiz ama kanamam olduğunda da bebekte kesede birşey yoktu kalp atisi vardı. Umarım bir sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi.
(420 puan)
Umarım çok teşekkür ederim
0 oy
Canım aynısı benimde başıma geldi. Dört gün hastanede yattım. İğne yapıp serum verdiler. Eve gelincede progestan kullanıp yattım. Çok şükür atlattık şuan 17 haftalığız. Stres yapma ilaçlarını düzenli kullan Allah'ın izniyle atlatırsın. 
(420 puan)
İçimi rshatlattiniz cok sagolun.
0 oy
(174 puan)
Benimde 7. Ve 10 haftalarda yogun kanamam oldu. Kanamlardaki tek kriter bebegin kalp atisi varmi ,onemli olan bu? Hic stres yapma bisey olmaz bebegine kalp atisida varmis, benim ikizlerim 33 haftalik oldular bende senin gibi cok korkup endiselenmistim .
(420 puan)
Insallah benim de öyle olur. Cok tesekkur ederim

İlgili bir soru bulunamadı

652,817 soru

3,434,461 cevap

4,267,716 yorum

184,491 üye

...