0 oy
225 göst.
Hamilelikte Testler kategorisinde (5 puan)
kapalı
Merhaba arkadaşlar izmirden yazıyorum 20+0 dayım ve detaylı ultrason yaptır dedi doktorum ve yönlendirdiği yerler pahalı geldi bana açıkçası normalde özele gidiyorum devlette yaptırabilir miyim. Nasıl yaptircam kadın doğum dan mı sıra almam gerekiyor yoksa perinatologdan mı yardımcı olursanız sevinirim.
Gebelik haftası 20+0
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(117 puan)
Canım bende 19 dayım izmirdeyim bayadır araştırıyorum çiğli ve tepecik yapmıyor Ege yapıyor ama aylar öncesinden almak gerekiyormuş anca sıra geliyor yoğunluktan yani kısaca ya özelde yaptıracaksın yada kalacak bende Bi kaç özele sordum pahalı olduğu için yaptırmayacağız maalesef. Özeller sana kaç dedi? 
(5 puan)
Doktorumun özlediği yerlerden en uygunu 550 TL di ama bi arkadaş Alsancak dan MR diye bir yer var 300 TL'ye yapıyormuş nasıl bir yer güvenilir mi bilmiyorum ama
(117 puan)
Diğer sorunda cevapladım Alsancak Mr sgk anlaşmalı güvenilir bir yer diye biliyorum bende sordum 300 dedi
(5 puan)
Teşekkür ederim yardımınız için iyi geceler
-Reklam-
0 oy
(44 puan)
Ben perinatolog Soner Recai Öner'e yaptırdım daha yeni doktoruma sordum tavsiye edebilecegi yer var mı diye sonrasında bu ismi verdi çok memnun kaldık 2 saate yakın doktor inceledi bebegin kendini göstermediği yerlerde bekledik kaç kere ugrastı geçiştirmedi hiç her şeyi açıkladı hoşumuza gitti bizim fiyatı da diğer duyduğum yerlere göre uygundu 400tl 

649,227 soru

3,420,441 cevap

4,251,910 yorum

183,489 üye

...