0 oy
409 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (50 puan)

Kızlar 8 haftanın içerisindeyim. Kuru bulantılarım oluyordu azaldı gibi.  Göğüs ağrım yok gibi. Akıntım oluyor ama arada da kramp tarzı ağrılar giriyor.  Bir şey olmuş olsa akıntı kesilir miydi ? Kürtaj oldum daha önce 7 haftalıkken kalp atışları durdu, bu ikinci gebeliğim. Çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan... Ne olur içimi rahatlattın.

Gebelik haftası 8+4

5 Cevap

0 oy
(50 puan)
 
En İyi Cevap

En son 7 haftalıkken gitmiştim hastaneye

-Reklam-
0 oy

Bende 10 haftalik hamileyim bende oyle ama bi sorun olmaz korkma. Korkup bebegime de rahatsiz etme ayrica bende 5 haftalik bebegmi kaybettip kurtaj oldum. Sakin olmalisin.

Inşallah ya cuma günü gidicem. Inşallah güzel haber alırım.  Sabır ama işte düşünmeden duramıyorum.
0 oy
(3,293 puan)

Canım ben de ilk gebeligimde düşük yaşadım, yani tamamen 2. Gebeligimizde yaşadığımız korkular psikolojik kaybetme korkusu diye düşünüyorum. Ben de çok yaşadım, devamlı evhamlanirdim, bugün bulanmadi bişey mi oldu, goguslerim sanki yumuşadı bişey mi oldum yani anlayacagin korkudan dolayı devamlı kendimi dinliyordum. Hatta bi gün doktora ağlayarak gittim kesin bunun da kalbi durdu diye doktor noldu dedi, kusmam durdu belirtiler yok dedim. Doktor gülmeye başladı, bunlar tamamen korkudan psikolojik diye. Yani hepimiz yaşıyoruz bu korkuları, içini ferah tut hicbisey olmaz Allahın izniyle,tabi dikkat edersen ev işi yok, egilme, uzanma, yürüme, kesinlikle ilişkiye girme. Bol bol dua et

Kesinlikle kaybetme korkusu var 6. Haftadn snra gogus agrilarm kayboldu siskinlik var ama hic akintim olmadi benm midem cok bulandi 1 haftadir yok denecek kadar az ama normalmis insallah saglikla kucagimza aliriz.
Inşallah yaa.  Çok teşekkür ederim.  Bide sabah kalktığımda benim göğüs ağrım yok denecek kadar az oluyor.  Akşama doğru biraz daha acıdığını hissediyorum. Sizde de öyle mi?
0 oy
(2,563 puan)

Canım korkma bulantin illeee de uzun sürecek değil. Agrilarin az çok olur. Akintin çok olacak diye de bişey yok. Bişey olmuş olsa kanaman olurdu. İlk gebelikler genelde olumsuz sonuclaniyor . Bende düşük yaptı. Kürtaj oldum bu ikinci hiç stres yapma rahat ol. Herkesin doguyor sağlıklı bı şekilde. Senin ki niye dogmasin. Allahin izniyle bişey olmaz. 

Inşallah ya teşekkür ederim.:)
0 oy
(581 puan)
Ben her belirti Yok olduğunda doktora gittim. Evham yapmayın lütfen merak etmeyin 2 3 güne geri geliyorlar :) 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 312 göst.
5 Mart 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Buseee (617 puan) sordu
0 oy
1 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 60 göst.
0 oy
3 cevap 374 göst.
24 Şubat 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Gla (70 puan) sordu

644,165 soru

3,402,277 cevap

4,229,746 yorum

182,170 üye

...