0 oy
8,193 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (29,966 puan)

Değerli üyelerimiz,

 

Platformumuzda binlerce üye ve milyonlarca soru bulunuyor. Her gün yüzlerce yeni soru ekleniyor. Bu postlar arasında gerçekten faydalı olabilecek sorular ve paylaşımlar da bulunuyor, hiç kimseye yararı olmayanlar da... Bu konuyla ilgili şikayetler de alıyoruz. Yönetim olarak editör arkadaşlarla elimizden geldiği kadar zararlı içerikleri kapatıyoruz. Bazen de kullanıcıları engelliyoruz.

Bazen, daha birkaç dakika bile olmadan hemen mesaj atıp ağzına geleni sayanlar var. 3 platformda, yüzlerce postun arasından, binlerce yorumun içerisinden herkesi anlık olarak takip edebilecek bir insan yapısı bulunmuyor. Sonuçta yönetim de insanlardan oluştuğuna göre bu sistem bizde de bulunmuyor. Bu konuyla ilgili şikayetlerinizde hangi kullanıcı ve hangi başlığı şikayet edecekseniz açıkça belirtmeniz gerekiyor.

Örneğin bir mesajda şöyle söylüyor kullanıcı:

 

*Kullanıcı: Admin burda herkes istediği gibi konuşabiliyor mu? Bu nasıl bir uygulama. Bunlara neden müdahale etmiyorsunuz. Gerekeni neden yapmıyorsunuz?

*Admin: Değerli kullanıcı, kim, nerede, ne zaman, ne dedi? Kime gerekeni yapalım?

 

(Yukarıdaki soruyu size sormuş olsalar ne cevap verirdiniz. Ayrıca üye olurken herkese okumaları için kullanım şartlarını belirtiliyoruz ama kimse okumadan onayladığı için bize bu şekilde şikayetler yapılıyor.)

 

>Yanlış kullanıcı girişi… Defalarca söylememize rağmen kullanıcı adınızı ve şifrenizi unutmayacağınız şekilde belirleyin diye, ama uygulanmıyor. Daha sonra kullanıcı giriş yapamıyor ve her yerden bize bir sürü hakaret ediyor. Sebebi ise giriş yapamayınca engellendiğini sanıyor. Halbuki kullanıcı adındaki bir boşluğu atlamış ve engellendiğini sanıp bize hakaretlerde bulunmuş.

 

>Farklı bir konu ise özel paylaşımlar… Değerli kullanıcılar, eğer sizin aile hayatınızı etkileyecek bir paylaşım yapacaksanız, önce düşünün. Sonra aradan aylar geçtikten sonra, “burada akrabalarım var, eşim görüyor, komşumuzun kızı beni takip ediyor, eltim yorum yapmış” diye postları sildirmek istiyorsunuz. Postu kaldırmak elbette hakkınız ama aylarca post hesabınızda kalmış zaten. Fotoğraf paylaşımı yapıyorsunuz, sonra bize mesaj atıyorsunuz burada paylaşılanlar Google’da çıkıyormuş diye. Evet, çıkıyor tabiki. Nasıl ki Instagram’da, Facebook’ta veya diğer yerlerde arayınca çıkıyorsa, burası da sosyal bir platform, burada da paylaşımlar internette çıkıyor. Eğer bu konular sizi, eşinizi, akrabalarınızı rahatsız ediyorsa lütfen paylaşmayın.

 

>Soru başlıkları konusunu daha önce paylaşmıştık hem sizin hem de cevap verecek kullanıcıların istifade etmesi için önemli bir konu.

 

Yapıcı yorum yapacağınız için şimdiden teşekkür ederiz. (Bu konular haricinde isteklerinizi özelden mesajla bildirebilirsiniz.)

 

Herkese sağlık ve mutluluk diliyoruz.

28 Cevap

0 oy
(233 puan)
Bence tıbbı konularda da kısıtlama getirilebilir ilaç öneren var mesala veya doktorunun yazdığı ilacı kullanayım mı diye soran var. Her gebe her bünye farklıdır doktorunuz ne tavsiye ettiyse ona uymalısınız. Allah korusun hem kendi hem de karşınızdaki için yanlış bilgilendirme kötü sonuçlar doğurabilir. Ha mesala bez markası tavsiyesi olabilir veya ıslak mendil veya hastane çantası vs. ama tansiyon ilacı öneren var bunlar çok tehlikeli onun dışında kötü yorum yapanların yorumunu postlarda okuduğum zaman kendi seviyesi diyip geçiyorum açıkçası hiç de takılmıyorum ama hiçkimsenin burda tanımadığı bir anne adayını üzmeye hakkı yok onun bilincinde olsa keşke.Sağlıcakla kalın 
-Reklam-
0 oy
(1,161 puan)
Merhaba. Cinsiyet postları gerçekten aşırı sinir bozucu daha bebek yok keseye göre bile cinsiyet soranlar var lütfen gerçekten bu konuda bişeyler yapmanızı çok istiyorum.
0 oy
(430 puan)
Peki ya konu başlığını acil diye yazıp açıklama kısmın da bebeğin cinsiyetini tahmin edin cevap verilmediği zaman da 1 den fazla post açmaları 
0 oy
(328 puan)
Cinsiyet sorma ve ilişkiye girme hakkında cok gına geldi gerçekten ha bıde kanamam var normal mi  akıntı var normal mi dıye peçete iç çamaşırı resmı atılıp duruluyo doktora sormak yerıne burda boş boş postlar açılıyor malesef ve gercekten onemlı bısey soran ınsanların postları fazla gorulmuyo
0 oy
(204 puan)
Ben bebeğimin cinsiyetini doktordan sormadım burdanmı sorcam saçma olur sormam kendim zaten tahmin ettiğim için mrk etmiyoru 
0 oy
(227 puan)
Az öncede bir post paylaştım insanlar kırmadan cevab vereceğine farkedersiniz ne hayvanligim kaldı nede insanlığın ilgilenirseniz sevinirim
0 oy
(293 puan)
Kiloya okadar çok takılıyor ki anneler,öyle böyle değil. Benim çocuğum  5o gr nasıl benimki 500 gr iyimi. Sadece kendilerini tatmin ediyorlar,bırakın artık şu çocuklrı rahat,kaç kilo olurlarsa olsunlar
0 oy
(16 puan)
Aslında sorulan sorular hemen yayınlanmasa sizin onayınızdan geçtikten sonra yayınlansa çok daha iyi olurdu gibi. Saçma sorular ortadan kalkardı. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 174 göst.
6 Ağustos 2022 Doğum kategorisinde Sibel....h (147 puan) sordu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
1 cevap 323 göst.
16 Ekim 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Anniş Seda (82 puan) sordu

651,143 soru

3,427,804 cevap

4,260,387 yorum

184,036 üye

...