0 oy
92 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
İstanbul basak sehir sehir hastanesinde dogum yapan varmi acaba 
Gebelik haftası 38 +4

1 cevap

0 oy
(3,487 puan)
Ay benimde tercihlerden birisi. Bende çok merak ediyorum. Birde sezeryan olucam 
(8 puan)
Allah yardim etsin peki kacinci haftadasin
(3,487 puan)
25 haftadayım. Gidip geldim bu haftaya kadar sadece ilk gidişte bir huzursuz hissettim.. Bana bakan değil ama başka bir doktor bağırıp durdu. Benim muayene olduğum yerde iki doktor vardı. Dang diye odaya girdi kız biraz konuşabilirmiyiz dedi. Dedim kendini doktor hause sanıyor kesin bu. Dedim ne kadar amatörler.

Ama randevu alamadım sonrasında devam etmek zorunda kaldım. Tekrar kötü hiçbişey yaşamadım. Aksine çok tatlı doktorlar rasgeldi.

Perinatoloji ye de Sarıyer e gittim 1. De çok iyi bir doktor du. İkinciye Başakşehir e gittim. Biraz daha curcuna orası ama yinede idare eder. Doktorlar çok yoğun bir bekleme düzeni olmamış o bölümde tam olarak bence ona çare lazım. Ama doktor gayet inceledi. Zaten dünya küçük Sarıyer de bakan doktor da arkadaşı çıktı.

Ben ilk doğumu kanuni de yaptım. Şimdi 25 haftadayım ama randevu veriyorlarmış.

Doktora nedenini sordum tabi kaçıncı sorusumda sohbet muhabbet edince bazıları cevaplıyor. Pandemiden dolayı kapasite aşıldı. Randevu veriyoruz acil ler de buraya geliyor tüm planlar şaşıyor. Ama siz sürekli gelirseniz kontrole yardımcı olunur dedi. Ama tabi en son randevu verecek doktorun da insafına kaldım. En son 36 da diyicem ilk çocukta çok çektim boşu boşuna. En son sezeryan oldum ama bu belli nolur o psikolojiyi yaşatmayın bana doğum yapacağım günü bilerek geleyim diyicem. Ayyy dolmuşum bende.

Böyle yani hastanede geçen dururum. Ama ihmal VS hiç görmedim. Daha ilk gittim antikor Testlerim yapıldı ben demeden. Burda birçok özelde bile yapılmadığını öğrendim. Yaştan dolayı fetal dna da biraz fazla ısrarlı oldular onuda kabul etmedim
(8 puan)
Anladim rabim her hamile aneye kolay bir dogum nasip etsin insallah vala bende bu bu hasteneye gidecem cunku gunlerim doldu ama bende hala tit yok yani ne bir dogum belirtisi bisey
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 204 göst.
11 Ağustos 2021 Doğum kategorisinde Behicem (116 puan) sordu
0 oy
1 cevap 95 göst.
0 oy
2 cevap 214 göst.

650,364 soru

3,424,722 cevap

4,256,933 yorum

183,784 üye

...