0 oy
273 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (8 puan)

Merhabalar 5 haftalık hamileyim daha keseyi görmedim bugün sabah uyandığımda çamaşırımda kahverengi leke gördüm ve sonrasında idrar yaptıktan sonra peceteye pembe akıntı geldi ondan yarım saat sonra tekrar gittiğimde kırmızı kanamam oldu hemen acile gittim ama nöbetçi kadın doğum doktoru olmadığı için muayene olamadım sadece doktoru arayıp onun söylediği iğneyi(progestan) vurdular ve yarın sabah için randevu versiler. 4 saat geçti hala kanamalarım devam ediyor. Çok fazla bir ağrım yok ama ben çok korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor?? Tecrübeli anne adayları ve anneler bilgilerinizi benimle paylasir misiniz Şimdiden hepinizden Allah razı olsun..

Gebelik haftası 5

2 Cevap

0 oy
(2,563 puan)

Canım vuruldugun iğne dusuk ignesi. Yani dusuk tehliken var. İlişkiye girme ve sakin ayağa kalkma tuvalet dışında.

Kanamani yatarak hafifletebilirsin. Streste yapma. Rabbim ona yiyecek ekmek verirse illaki doğar. ama vermezse de yapacak bişey yok. Ama sakın ayağa kalkma iş yapma. Temizlik yapma. Eşin varsa annen kaynanan görümcen ablan kardesin onlar sana yardimci olsun. Tuvalettede fazla ikinma. Yawas hareket et. Hafife de alma. İnşaallah geçer. 

Bende kahverengi lekem vardı sonra pempe derken sulu kirmizi kana donustu düşük yaptım tuvalette. Kesem dusmustu 6 haftalik hamileyken oldu.

Ama her kanaması olan düşük de yapmiyor. Belki seninki yerleşme kanamasidir. Böyle olanda var. Ama işi sansa birakmamak lazım. Sen ayağa kalkma iş yapma. Ben hafife aldım düştü . İnşaallah seninkine bişey olmaz. 

-Reklam-
0 oy

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun hafta sonu olsada mutlaka muayene etmeleri gerekirdi ama anladığım kadarıyla pek ilgilenmemisler bence başka bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim çünkü bebek henüz çok küçük kanama olmuşsa düşme riski çok yüksek ve ayakta durma uzan ve ayaklarının altına yastık koy ayakların sürekli olarak havada olsun Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcın olsun inşallah 

İlgili bir soru bulunamadı

651,054 soru

3,427,393 cevap

4,259,922 yorum

184,012 üye

...