0 oy
1,289 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (13 puan)

Kızlar merhaba 2 hafta sonra bebeymin cinsiyetini őğrenmek için hastahaneye gidicem yanlız gitmek istiyorum eşim sűpriz yapıcam inşallahAllahın izniyle  aklımımda nasıl sőyleyceme dair hiç bir fikir yok siz nasıl sőylediniz farklı bişey yapdınızmı? Rica etsem bana yardımcı olurmusunuz☺

9 Cevap

+3 oy
(263 puan)

Benim kocis kiz manyagi 11.haftamda ilk doktor erkek dedi o sirada işteydi sehir disinda aradm oglumuz olckms babasi dedim. Hayir o kiz dedi doktor erkek dedi ama dedim o kiz ben biliyorm dedi. Esimin sulalesinde hic kiz yoktur ne bacisi ne yegeni ne kuzeni kiza hasretler. Bigun bi film izledik okadar duygusalki kucuk bi kiz vardi ona nasl icli icli bakiyor benimde boyle kzm olack diyor orda nasl agldm allahim sen bu adama bi kiz cocuk vermeyi nasip et dedim o kadar icli dedim ki 16.haftamizda beraber gittik doktorm kizini gordun mu babsi dedi allahim onun mutlulugunu hic birseyle tarif edemem agladm resmen smdi her kontrolde benle gelir kizimi gorcm der :):)

(243 puan)
ay n e güzel bişi allah gönlünüze göre vermiş benimde oglum olcak inşallah allah nasip kısmet ederse
İnsallah cnm allah hepimizin yavrularini saglikca kucagimiza almayi nasip etsin iki dusuk yaptm doktor tedavisz olmaz ddi gunum bi ay gecti kanda bile cikmadi sökutucu ilac vercm dedi doktor ben icmedim hamileym biliyorm ddim bi hafta snra bi daha yaptk bir bucuk aylik hamile ciktm allah iste o ilaci icsem dusecekti o yuzden kizi cok kiymetli babasinin yaninda :):)
Ayyy Allah sağ salim kucanıza almayı nasib edsin çok duygulandımbenim eşim erkek bebeye daha dűškun ilk bebeymiz her seferinde oğlum olucak diyib duruyor)))
İnsllah allahimda ona bi oglan nasip eder cnmsn
(6 puan)
Canım yaşadığın durum benimkiyle biraz aynı benim esimde annesini kaybetmiş ünv yıllarında daha sevgiliyken derdi ki evlenince kizimiz olursa annemin adını koyalım ben hep tamam dedim. Ben ilk erkek hissediyordum erkek olcak derdim. Oda hayır benim kızım olcak biliyorum derdi. İnatlasirdi. Doktor kız deyince bizim ki mutluluktan oynuyordu bizimde kız yok ailede düşkünlükleri başka oluyor doğal olarak Rabbim yine de hayırlısını versin evladın acısını göstermesin kimselere inşallah
-Reklam-
0 oy

Bennozele gittiğim icin eşim benimle birlikte öğrendi birlikte gidiyoruz hastaneye sağolsun her muayenede yanimda eşim 

0 oy
(2,563 puan)

Bende özel de öğrendim. Kapıdan çıktım ultrason fotografi vardı elimde pipisinin fotosunu istedim belli olcak sekilde erkekmis dedim. :D gozleri bı parladi guldu o kadar. :D benimle gelmese ben ona kucuk bir bebek ayakkabısı alıp hediye paketinde vermeyi düşünüyodum ultrason kağıdı ile.  Ama gelmisti...

Sen de doktora sor erkek yada kız derse. Kesinmi diye yoksa sonradan baska bişey derse şaşırma. Sende gor bakabilirmiyim de. Ben baktım erkek olduğu belliydi. Bacak arasından gozukuyordu. 

:D

Ben 13 haftamda gitmeyi dusuniyorum acaba belli olur mu ki net cinsiyyeti
(2,563 puan)
Pozisyonu musaitse görürsün. 3 aydan sonra cinsiyet belli oluyor
(2,563 puan)
Tatlı bişey ye aç gitme.
0 oy
(493 puan)

YouTube balon videoları var çok gülüyorum ben cinsiyetini kendi memleketimde öğreneceğim eşim yanımda olmayacak eşimin annesine size balonlu sürpriz yapacağım bütün aileyi toplayacağım diyorum eşimle balonu patlatırsunız ama zıplamalarını falan bekliyorum(hayaller) tabi gerçeği kız olursa hemen arar çığlık çığlığa söylerim kız diye erkek olursa eşimden çığlık bekliyorum. 

Balon guzel olur amma)))
0 oy
(129 puan)

Direk söyledim

(63 puan)
Kizsa bi toka alabilirsiniz erkekse papyon hediye paketine koyup verebilirsiniz  ben öyle disunuyorum
Evet canım hem sade olur hemde guzel fikir
0 oy
(111 puan)

ben oylesine şap şik soyledim gitti.. (kiz babasi olacaksin diye)hic bi  isharet gostermeden amma eminim cok sevindi

0 oy
(6 puan)
Bende sürpriz yapmak istedim ama eşim sağolsun randevu gününe iznini bile çoktan ayarlamış bütün planlarımi da bozmuştu. Doktor cinsiyetini söylerken eşim doktorun arkasında oynuyordu kızım olcak diye :) Yani elimde patladı bütün sürpriz heveslerim :) 
0 oy
(115 puan)
düzenledi

Bizim sipa epeyce gostermedi cinsiyetini o yüzden eşim ile birlikte öğrendik biz ama eşim zaten hep sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil diyordu onun için sürprize ihtiyaç duymadım. Hamile olduğumu söylerken sürpriz yaptım sofraya üçüncü servis ile servis tabaginin içine bi bebek papucu ve dokuz ay on gün sonraya rezerve yazmıştım. Esim ağlamıştı  o zaman :)

0 oy
(349 puan)

Bende balon patlatırcaktım aklıllı görümcem ben önce söyledi ya hala sinir oluyorum :/

İlgili sorular

–1 oy
0 cevap 153 göst.
0 oy
5 cevap 168 göst.
0 oy
14 cevap 665 göst.
27 Aralık 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde elisqam (33 puan) sordu

647,173 soru

3,412,866 cevap

4,242,639 yorum

182,926 üye

...