0 oy
303 göst.
Doğum kategorisinde (650 puan)
Merhaba güzel anneler ve anne adayları.

Dün 2.melegime hamile oldugumu ögrendim 4+3 daha cok kucuk kanda cıktı cuma gunude insallah keseyi gorebiliriz.

Yine yeniden diyorum çünki 6 aylık oğlum var hamileligim boyunca bu uygulama bana cok yardımcı oldu tekrardan faydalanmak için geldim.

Aceleniz neydi derseniz planlı degildi ama istemiyoda degildik oğlumun kardesi olsun beraber buyusunler istedik allahta nasip etti cok sukur.henuz hicbisey belli degil tabi umarim saglıkla alırız kucagımıza.

Ön girisi yaptıktan snra bir soru sormak istiyorum ben 6 ay once sezeryan oldum simdi nasıl olcak dikişlerim sorun cıkartirmı hicbir bilgim yok cuma gunu sorucam doktoruma ama sizede bi sormak istedim.
Gebelik haftası 4+3

3 Cevap

0 oy
(609 puan)

Hayırlı olsun inşallah Sağlıkla al kucağına. Benim ablam da 6 aylık  iken oğlu  hamile  kaldı  sezeryan olmuştu  çok şükür  hiç soketi  olmadı  .ins senin de olmaz bi sıkıntı. Iki kardeş  arası  çok uzun olmssa daha iyi oluyor  genelde. Benim yeğenler  şimdi  çok Iyiler  çok şükür  berbaer  büyüdüler :)

(650 puan)
Ayy insallah beninde oyle olur kafamda birsuru deli sorular var nasil olcak edicek diye ama suanı degilde 5 yil sonrayi dusununce mutlu oluyorum 2 tane melegim olcak 27 yasındayim evlatlarimla gencken ilgilenmek istiyorum buyuzden mutluyum.
(609 puan)
Evet bu konuda  çok şanslı  olacaksın  ınş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(650 puan)
Aminnn insallah
-Reklam-
0 oy
(166 puan)

Hayırlı olsun canım öncelikle ve işin zor canım benimki  16 aylıktı hamile kaldım ikincisine perişan oldum hep beni istiyordu bana düşkündü baya zor geçti şimdi üçüncüsüne hamileyim araya busefer 6 sene girdi 35+6 haftalık hamileyim:)

(650 puan)
Simdi nasillar peki yani yaşlari yakinya guzel olmuyomu.benim annemde ablama 3 aylıkken bana hamile oldugu ögrenmis belki onun icin zordu ama simdi iyiki diyo.bizim icinde guzel bisey ablanla ikiz gibi buyuduk
(166 puan)
Güzel ikiz gibiler zaten herseyleri aynı ama bebek doğunca diğeriyle ilgilenemiyorum dum bu biraz zordu benle kız kardeşimle aramızda 11 ay var ve bizde ikiz gibiydik ☺️
(650 puan)
Iste bende buyuzden hamzaya ogluma ihanet etmisim gibi hissediyorum bu duyguyu hic sevmedim karnimdaki bebegime hakszlık onada cok seginmem lazim sonucta ne sucu varki onun bilmiyorum yani kafam cok karisim
0 oy
(1,876 puan)
Canım geçen yıldan beri bende bu uygulamayı takip ettim doğumdan sonrada silmedim takip ettim hep . Bende 10 ay önce sezeryan oldum . Bende senin gibi oğlum 6 aylıkken hamile kaldım ve ben ertesi gün habi kullanmama rağmen nasibi varmış.  Şuan 18+5 günlüğüm benim çok basagrim ve beraberinde kusma oluyor . Sezeryan yerim bazen açıyor.  Oğlum çok yaramaz bisey de yemiyor çok zor bi çocuk ama rabbim tasiyamacagim yükü vermez isyan etmedum oldu diye Allahın bana hediyesi sonuçta plansız bir mucize  :) ailemden 16 hafta sakladım 2 hafta önce öğrendiler çok kizd9lar gurbetteyim trk yapamam diye ama Allah nasip etmişse ne diyebiliriz ki demi  ... uzun oldu k.b  :)) bu arada ikinci gebeligimde 8+5 günlükken gittim ilk muayene   
(650 puan)
Ben dun hemen soyledim aileme daha dogrusu ablama soyledim anneme o soyledi utandim galiba ama herkes cok mutlu sanki bu haberi bekliyolarmış gibi benim haricimde herkes tamam yani bi benim korkularım var.Allaha sukurler olsun oğlum cok uslu maşallah subhanallah ikisi ayni ayna nasil olcak diye korkum yok sanırım gerci suan yurumeyi bilmiyo allah izin verirde saglikla dunyaya gelirse bebegim oğlumda yurumeyi ogrenmis olur o zaman nasil olur bilmiyorum.benim tek kaygim eksik kalmak.ikisine birden duygusal anlamda yetememek oglumun adı hamza.hamzaya ihanet etmisim gibi hissediyorum bu duyguyu icimden atmak istiyorum.sonucta buda benim evladım ikiside benim canm kanım.ikisinide hayırlı evlat olarak yetistirmekten baska bir istegim yok.
(650 puan)
Bende haşimato var ve ilk gebeligimde kalbi durdu bebegimin hamza dada ilk 3 4 ay cok sıkı kontrole gittim surekli ilaclar ilaclar hep kanamam oldu 25.haftaya kadar nerdeyse lekelenmm oldu o yuzden hemen kontrole gitmem lazim tekrar ilaclara basliycaz.
(1,876 puan)
Hayırlısı olsun . Bende senin gibi oğluma ihanet etmis gibi hissettim ama sonra dedim ki bu bana Allahın hediyesi öyle düşündüm oğlum içinde iyi olacak bu bebek . Çünkü çok sklyr kimsem  yok burda zaten arkadaş olurlar kardeşiyle . Benim ilk gebelik skntili geçti düşük tehlikem vardı.  Bunda suanlik herşey yolunda görünüyor çok şükür bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
(650 puan)
Insallah hayırlı olur sağlıkla gelsinler dunyaya
(1,876 puan)
Amin amin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 264 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
8 cevap 424 göst.
17 Aralık 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde K.PALA (173 puan) sordu
0 oy
4 cevap 358 göst.

649,206 soru

3,420,333 cevap

4,251,729 yorum

183,486 üye

...