0 oy
133 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (61 puan)
Kizlar yardımınıza ihtiyacım var şimdi alışveriş yapicam da ilk başta en önemli şeyler nedir neler almam lazım ana kucağı ve çantasını hemen mi alayım kıyafet ne almam lazım yardım eder misiniz? 
Gebelik haftası 29

4 Cevap

0 oy
(1,495 puan)
Yaşadığınız bölgeye göre yapın kiyafet alışverişini ben izmirdeyim burası sicak oldugu için bol bol zibin aldim 2-3tane 5li hastane çıkışı alin onun dışında kucuk kiyafet fazla almayın çevremde gördüğüm kırkı çıkınca bebekler hemen buyuyo elizde kalmasın kiyafetler 3-6ay yada 6-9ay alin büyüğe care var en olsa kivirirsiniz kollarını bebegin yedigi helal giydiği haram derler cabuk büyüdüğü için 
-Reklam-
0 oy
(2,459 puan)
düzenledi
İlk önce hastane çıkışlarını falan al canım zıbınlarını ağız mendilleri bolca al ince battaniyeler çok işe yarıyor onlardan 5-6 tane aldım bir de doğaca mevsime göre ve yaşadığınız yerin sıcaklığına göre kalın veya ince kıyafet seçimi yapın  genelde ilk üç ay zaten ayaklı tulumlar giyiliyor hep te öyle var ben çok tercih etmedim ayaklarını yukarı toplayıp ayakları boş kalıyor genelde. Çoğu kıyafetini 3 ay ve sonrası için aldım ilk aylar için fazla almadım çabuk büyüyorlar. Ana kucağı ve çantayı araştırıyorum suanlık sadece kıyafetlerimiz var çoraptır şapkadır banyo malzemelerini aldım ama şampuanlar daha alamadım. 28 haftayız artık hızlanacağım tabi 
(61 puan)
Cok tsk ederim
0 oy

Çıtçıtlı body 5li yenidogan takımlar 10lu hastane çıkışı battaniyeler çoraplar derken zaten magazaya gittiginizde orda gördükleriniz zaten sizi yönlendirir sizin fikire yada birinin yönlendirmesine ihtiyaciniz yoktur yani ordaki kiyafetler bile sizi yönlendirir onu anlatmaya çalıştım umarim anlatabilmişimdir:). Agiz mendili yelekler altlar derken arkası gelicektir. Sonra eksiklerinize göre devam edersiniz

(61 puan)
Tsk ederim
0 oy
(3,487 puan)
Ana kucağı ve çanta hazırda bulunması gerek. Doğuma giderken daha yanımızda oluyor. 

Kıyafet için de zıbın alın ama mesela e bebek den aldım be  yeni doğan kalıbı çok küçük müş. 3 ay aldım 5 tane. Hastane çıkışı yani yeni doğan için giydirebilecegim 5 kıyafet aldım.Yani set olarak değil bir kıyafet iki kıyafet diye hesap ettim. Kalanları 3 aylık aldım. Onları da beğendim diye yani acil olduğu için değil.  Eldiven ayrıca almanı tavsiye ederim. Çok kirletiyor lar. 

Yani eğer özel birşeyler istiyorsan almak şampuan vücut losyonu ve bebe yağı gibi şimdi alın derim. Ben araştırdım ona göre alıcam. Ama mesela ilk çocukta normal dalın falan kullandım. Onda doğum sonrası gidip eş bile alabilir bir aciliyeti yok. 

Bebek kıyafeti yıkamak için granül sabun. Oda sonuçta çanta hazırlarken gerek. Çamaşırlar yikanacak. 

Bebek banyo küveti de annenin düşünerek alması gerekenler içinde olabiliyor. Filesi falan çok seçenek var. Alınıp evde dursa iyi olur. 

Bebek bezi alın ama sayısı çok olmasın. Bebekler bazen  kabul etmiyor her markayı. Ziyan olur geride kalan. Yeni doğan ıslak mendili gerekli. 

Aklıma gelenler bunlar acil olarak. 
(61 puan)
Tsk ederim canım

İlgili bir soru bulunamadı

651,681 soru

3,429,962 cevap

4,262,581 yorum

184,190 üye

...