0 oy
262 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
kapalı
Detayli ultrason yaptiran arkadaslarim nerde yaptrdiniz memnun kaldiniz mi cd vs resim renkli olarak mi verildi yoksa yine siyah beyaz olarak mi gosterildi ve son olarak fiyat konusuda onemli kendi gittigim hastanede ikili tarama icin 400 tl verdim detayli kim bilir kac ve yine siyah beyaz gosteriyolarmis resim cd vs ekstra ucrete tabi sanki az para aliyolarmis gibi
Gebelik haftası 15+4
Kapatılma nedeni: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

2 Cevap

0 oy
(43 puan)
Ben ikili testi 775 liraya yaptırdım özel hastanede çok güzel ilgilendiler doktor da çok güzel bilgilendirdi.cok memnunum hastaneden de doktorumdan da.ne zaman instagramnan yazsam anında cevap veriyor.ilgisi hoşuma gitti.detayli ultrasona cumartesi yaptırıcam ama fiyatı ikili testten uygun olduğunu biliyorum.bolge hastanesi yakınsa oraya sor istersen uygun olduğunu biliyorum.
(36 puan)
Tesekkur ederim bölge hastanesi yakin evet bana sagolun
(7 puan)
Merhaba nerde yaptırdınız acaba
-Reklam-
0 oy
(420 puan)
Atasehir memorial i öneririm ben de. Gerçekten çok ilgileniyorlar ve üst düzey teknoloji ile bakılıyor her şeye.
(36 puan)
Fiyat konusunda bilginiz var mi acaba  resim cd fln veriliyor mu
(420 puan)
Veriliyor ama fiyat konusunda inanın bilgim yok. Özel sigortanız yoksa fazla gelebilir fiyat. Abartı çünkü fiyatları bence.

649,592 soru

3,421,913 cevap

4,253,647 yorum

183,595 üye

...