0 oy
133 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (12 puan)
Hanımlar merhaba ben 13+4 günlük hamileyim. 2 gün önce özel hastaneye gittim ultrason da baktı aksi bişe söylemedi bugün de 2li tarama için devlet Hastanesi'ne gittim muayene etti bebeğin suyu az dedi ve perinatoloji bölümüne gönderdi ona da yarın erken gitmem gerekiyomuş. Sizinde böyle bişe oldu mu? Moralim çok bozuk ya. Ha bu arada özeldeki doktor ultrason iyi değil demişti ikinci gebelik deri altı yağlanmanda var bebeği iyi göremiyorum bişeler ye gel demişti yiyip 10 dakika sonra bidaha gittim özellikle sordum suyu iyi mi diye ekranda gösterdi bu siyah olan yerler bebeğin suyu ve iyi demişti. Anlamadım 2 gün arayla 2 doktor nasıl farklı bişe söyler

1 cevap

0 oy

+ Günde iki litreden aşağı su içme.

+ Her gün bir çay bardağı havuç suyu iç. Şeker oranı yüksek olduğu için fazlasını tüketmemeye çalış. Herhangi bir meyvele yapabilirsin ben yapıyordum arada.

+ 6 7 bardak sıcak bir şeyler ic. Ihlamur filan olabilir. Serum etkisi yapıyormuş.

+Çorbanı, sebze yemeğini eksik etme. Özellikle beyaz lahana ve pazinin su artirma özelliği varmis bilgin olsun.

+Maraş dondurmasi yiyebilirsin. %90 ı hem süt oldugu icin hemde eridiği icin o da bir su kaynağı.

Eger bunlari yaparsan duzelir emin ol canim. Ben 9. Haftamda yaşamıştım gerci ama 2 haftada duzelmisti. Perinataloji doktoruna da gitmedim doktorumun önerilerini uyguladım.

(12 puan)
Elimden geldikçe bende yapacam. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bir de bir şey sormak istiyorum ben su içtikçe kesede mi suyla doluyor cidden?
Rica ederim canım. Vucuduna ne kadar sivi ile doldurursan o bebege amniyon sivisi olarak geri dönüyor ama azaltirsan suyunuda azalmaya başlar onunda suyu.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 232 göst.
29 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde 0Sinemm0 (103 puan) sordu
0 oy
3 cevap 145 göst.

656,307 soru

3,447,804 cevap

4,283,127 yorum

185,401 üye

...