0 oy
2,960 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (215 puan)

ben ilk  zamanlar kokulardan veya yemeklerden tiksinmedim ne hikmetse hamis oldugumu ogrenince tiksinmeler basladi.

pirasa yemegi , kabuska asiri canim istedi yaptim yedim sonra asiri tiksindim , tavuktan tiksindim ama kokusu cok hosuma gidiyodu yemege gelince yiyemiyodum. :)) birde pirinc pilavi bunlari hatirliyorum. 

ilk aserdigim sey Cigkofteydi asiri yemek istemistim is yerindeydim esime oyle yaptim is yerine getirdi.

ve Baharatli cips  bide cilekli dondurma ve cilek 

:))))

80 Cevap

0 oy
(89 puan)

Herseyden tiksindim yemekten içmekten mutfaktan evimden kocamdan hep annemin evinde kalmak istiyordum evde daha çok bulaniyordu midem evi yakmak istiyordum bu nasıl ev tipe bak diyordum  birde benim kusmalarım  başlayınca kayinvalidem hamile olduğuma inandı yoksa doktorlara gitmemize rağmen inanmıyordu :) 

-Reklam-
0 oy
(209 puan)

Tavukdan çok tiksindim 

0 oy
(749 puan)

Ben komple mutfaktan tiksindim yemeklerin isimleri bile migdemi bulandiriyordu :)))

0 oy
(861 puan)

Yumurta süt yoğurt normal yemekler herseyden tiksiniyorum hala :((((

0 oy
(1,700 puan)
Evimin karsisinda bi dönerci var tavuktan tiksinme sebebim oldu diyebilirim dumani eve doluyodu bide eşim pideci kiymadanda tiksinmistim dukkana giremiyorum heryer kiyma kokuyo gibi geliyodu. Aşerme konusuna gelincectatliyla hic aram yoktor canim acayip baklava istemisti. Bide leys reklami gorunce canim leys cekiyodu kadin şapirdatarak yiyince bebek icin cips zararli dedimler esim almak istemiyo gizli aliyorum :)
0 oy
(425 puan)

Salça canım ev yapımı önce yedim yedim çok yedim sonyra baya bir yemek te dahi yiyemedim çok garip dimi hamilelik

0 oy
(1,512 puan)

Balik salcali yemekler princ pilavi tavuk et sogan 16 haftaya dogru gidiyoruz ve hala bunlardan tiksiniyorum ozellikle balik et tavuk gorunce hala kendime engel olamayip kusuyorum ilk canimin istedigi seylerde limon ve kestaneydi :)

0 oy
(698 puan)
Yumurta halen yiyemiyorum. 

Ve tuzsuz beyaz peynir. 
0 oy
(4,666 puan)
Balıııııkkkk
0 oy
(476 puan)
Patlıcan bide salamdan tiksinmiştim ilk hamileliğimde şimdi hiç bir şeyden tiksinmedim 
0 oy
(5 puan)
Etten tiskindim
0 oy
(893 puan)
Pirinc pilavi ve zeytinyagli el kreminden tiksindim ve hala pilav yemiyorum
0 oy
(350 puan)

Ben hamilelikte önce  bamya yemeğini hiç sevmezdim onu yemeğe başladım sonra hamile olduğumu öğrendim birdaha ağzıma ne bamya nede et soktum buzlukta bamya var kapağı açınca gözüme giriyor resmen :(

0 oy
(163 puan)
Butun kokular beni rahatsiz etti ozellikle sarimsak parfum esimin kokuku ev kokusu hava kokisu.suan 13.haftadayim hala devam ediyir.en onemlisi caydan nefret ediyorum.iki aydir yatiyorum cok agir geciyor.ilac kullandim hastanede yattim fayda etmedi. 
0 oy
(326 puan)
Turşudan tiksinmiştim hala daha hoşlanmıyorum bide siyah zeytinden tiksinmiştim o geçti ama şuan. Hiç aşermedim 
0 oy
(148 puan)

6 aya kadar her yemeği yapıp ama kendi yemeğimi yiyemiyordum tiksiniyordum sağolsunlar komsularim yapıp getirirlerdi simdi 30 hafta 1 gunluguz çok şükür kötü günler geride kaldı ;)

0 oy
(1,483 puan)

Taneli olan şeyleri 4 ay yemedim. Pirinç bulgur sehriye mercimek  tavuk yiyemiyorum normldede pek sevmm. İlk zamnlar penirde sut kokusu alıyodum ama sonra yemeue başladım. Sırf içinde pirinç var diye hiç bir dolnayı yiyemedim. Ayy baya zorluydu yaa 4 kilo vermiştim. Yiyemiyorum diye aslında bulntı fazla olmadı ama çok isthszdım kahvaltıyı güzel yapıyodum sadece. Çok şükür şimdi 8 buçuk aylık olduk <3

0 oy
(315 puan)
En sevdiğim sucuktan tiksinmiştim resmen ölü fare gibi kokmuştu bana :Ddd sonra en sevdiğiimm yemek karnabaharr onu da yemedimm ama düzeldi artıkk bünyem ikisinide yiyorum :Dd ilk yemek istediğim şey ise karpuz oldu :D
0 oy
(510 puan)

Tavukkkk;).             

0 oy
(55 puan)
En ufak bi yemek kokusu seveyim sevmeyeyim sabah tiksindirirken aksama kokusu hosuma gidebiliyor cok sacma bi sekilde  yumurtayi cok seviyordum ve bi aksam öyle bi midemi bulandirdiki kokusu ztn öyle kesin hamile oldugumu anladim garip olan daha reglm gecikeli 2 gün olmustu

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 498 göst.
0 oy
4 cevap 138 göst.
27 Kasım 2022 Hamilelikte Beslenme kategorisinde Behiyeee (9 puan) sordu
0 oy
2 cevap 185 göst.
4 Ekim 2021 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ayse1904 (50 puan) sordu
0 oy
5 cevap 350 göst.

650,293 soru

3,424,439 cevap

4,256,607 yorum

183,766 üye

...