0 oy
173 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (189 puan)
Ilk zamanlar hic bulantim yoktu istedigimi yiyip iciyodum taki 6.haftaya kadar simdi ne yesem midem bulaniyo zaten yiyemiyorum adam akilli

 Midem agzima geliyo surekli kusamiyorum. Nasil basa cikabilirim bu durumla? Ayrica bebek icin saglikli yumurta falan da yiyemiyorum umarim bi etkisi olmaz :(
Gebelik haftası 6

8 Cevap

0 oy
Geçmiş olsn cnm aynisini bende yasadm tuzlu şeyler ye asriya kacmadan çubuk kraker çekirdek leblebi badem 
-Reklam-
0 oy
(362 puan)
13 hafta olduk halen devam ediyor 
0 oy
(737 puan)
Merhaba çok geçmiş olsun. İlk hamileliğimde tam 6 ay bulanti kusma sorunu yaşadım. Karın kaslarım ağrıyordu artık öğürmekten. Berbat bisey gerçekten. Simdi ikinci hamileliğim 6 haftalık hamileyim ve 2 haftadır yine yaşıyorum. Umarım çok uzun sürmez. Ne yaparsanız yapın buna engel olamazsınız az az sık sık yemeye çalışın. Sabah kalkar kalmaz tuzlu şeyler yeyin ve yarim saat su içmeyin. 
0 oy
(8 puan)
12 haftaligim 6. Haftadan bu yana aynı dertteyim Gerçekten geçmiyor tabiri caizse kusmaktan boğazlarım yırtıldı yemek birşey değil bir bardak su icebilsem sukredecegim ins en kısa sürede bu dönemi atlatırız
0 oy
(256 puan)
Benimde öle oldu 3 ay olana kadar. Sonra geçti ama ben o süreçte doktorum kontrolunde ilaç aldım. Emedur diye bı bulanti ilacı. O ilaç haricinde çubuk kraker leblebi ayran falan idare ettim. 
0 oy
(697 puan)
Ilk aylarda bulantilar normal en sevdiginiz seylerden bile tiksinebiliyorsunuz ben de 8 - 16.haftalar arasi asiri bulanti tiksinme mide yanmasi uyku yorgunluk gibi pek cok etki yapti. 16dan sonra gecti ama 24.hafta gibi kokulara karsi bir hassasiyet geldi ve ilk aylardakinden farkli hatta cok cok farkli. Hic bir yemekten eskiden aldigim lezzetleri ve kokulari alamiyorum. Hayatta en sevdigim sey olan yogurdu yiyemiyorum igrenc bi tat aliyorum ve su an 32.haftadayim. herkesin bunyesine gore degisiklik gosteriyor gebelik bulantilari. Hic bulanti yasamayan arkadaslarim da var. 

Doktorunuza bulanti icin onerebilecegi ilac sorabilirsiniz ama bende hic ise yaramamisti ...
0 oy
(1,055 puan)
Olmaz merak etmeyin. Çoğu kadın yaşıyor şu durumu. Leblebi ve çubuk kraker bulundurun hep yanınızda. Zamanla geçecektir.
0 oy
(61 puan)

Ben yaşadım 6.haftadan 12 haftaya kadar ama haftalar arası doktorum ilac yazdı onu kullandım hiç birseyim kalmadı ilactan sonra gercekten çok iyi bir ilacti son zamanlarda ilacin bittigi zamanlar çok az oldu sonra kendiliginden kesildi sadece midem bulanyodu zaten tuzlu iyi degil bence doktoruna söyle ilac yazsın canım cok rahatlarsın :)

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 176 göst.
0 oy
6 cevap 117 göst.
+1 oy
13 cevap 293 göst.

651,624 soru

3,429,748 cevap

4,262,354 yorum

184,168 üye

...