0 oy
301 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (97 puan)
Suan 18+4 haftalıgım ve bu zamana kadar  ilk aylarda bile mide bulantim kusmam olmadı. Ama bu iki gündür  ozellikle kahvaltida bir mide bulantisi afedersiniz bir kusma sonra aksama kadar agzima bir lokma koyamiyorum birsey yiyemeyince de tansiyonum dusuyor felan aksama kadar ***** ***** dolasiyorum evin icinde halsiz bitkin  ne iyi gelir sizce normal mi ?? Ilk aylarda yasamayip bu zamanda yasamak. 
Gebelik haftası 18+4

5 Cevap

0 oy
(1,283 puan)
Ben de ilk aylarımda değil son aylarımda yaşadım hep. Hatta 30 ve daha sonraki haftalarda. Değişiyor sanırım ama hafifti zaten. Doktoruna söyle ilaç versin o hafifletir.
(97 puan)
Haftaya randevum o zaman soleyeyim bari kotu bir durum valla tesekkur ederim canim
(1,283 puan)
Rica ederim ne demek
-Reklam-
0 oy
(361 puan)
Benim ilk aydan son ana kadar oluyor ilk gebeligimde de çok çektim. Eğer dayanabilirim diyorsan tuzlu krakerle atlatmaya çalış sadece sabah bulantisi oluyorsa. Ama eğer tüm gününü mahfediyorsa doktordan ilaç almanı öneririm ben bu gebeligimde hergun ilaç kullanıyorum yatmadan önce. 
(97 puan)
Sabahlari oluyor birsey yiyemeyince aksama kadar mahvediyor beni tesekkur ederim.
0 oy
(1,631 puan)
33 haftalık oldum şuan midem bulanıyor gebeliğin her dönemin de  normal bence
(97 puan)
Tesekkur ederim canim allah razi olsun.
0 oy
(789 puan)
15 +5 haftadayim hala mide bulantısı var geceleri oluyor özellikle mide bulantısı tiksindigim birşey görürsem yada koku alırsam kusma oluyor  benim acıkınca hemen birşey yemezsem mide ağrısı oluyor tiksinti çok fazla ekmek kokusundan yani ekmekten et den balık tavuk süt tiksindim yiyemiyorum vitamin alıyorum artık bebek normal ilerliyor hatta 1 hafta önde  sebze yiyorum sadece kilo verdim bence her dönem normal geçmedi yani hiç öylede devam edecek gibi duruyor 
(97 puan)
Him dogrudur bakalim insallah gecer benim tum gunumu etkiliyor
0 oy
(148 puan)
Benimde öyleydi sonra 12 haftadan sonra bir başladı 34 haftamdayım şuan hala devam ediyor ilaç kullanıyorum 
(97 puan)
Tesekkur ederim canim allah razi olsun Allah yardimcimiz olsun hepimizin

651,655 soru

3,429,872 cevap

4,262,492 yorum

184,178 üye

...