0 oy
282 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (98 puan)
yeniden gösterildi
Eşimle son bı kaç gündür çok tartışıyoruz ağlama sızlama ne deseniz oldu bunlardan önce bebeğimle konuştuğumda tepki verirdi oksardim ama kavgadan sonra hiç hareket etmedi çikolata yedim müzik açtım konuştum banamisin demedi bı kaç yerden duydum bebek bu durumdan etkileniyormus hatta bı doktor söylemiş bı yakınıma bebeğin sana küsmüş ondan hareket etmiyor diye cidden gerçekten böyle mi bugün güldüm mutlu oldum vallahi bebeğim tepki verdi
Gebelik haftası 24+4

4 Cevap

0 oy
(3,487 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Yüksek sesten hoşlanmazmis bebekler. Müzik seçiminde bile bangır bangır dinlemeyin diyor doktorlar. 

Ama küsmez tabi ki. Ne derece bağırdıniz bilmiyorum ama yüksek sesi tehdit algılar mış içgüdüsel olarak. Sizden bilmez ama. 

Kendini mutsuz hissetmesi birazda annenin günlük yaşamında üzüntü ve sevinç ile beraber salgıladığı hormonlar ile alakalı. 

Senin yerinde olsam kimseyi takmam. Ben vallahi sinir olunca gidip başka odaya kapatıyorum kendimi. Asla bağırıp karşılık sa vermiyorum. Sonra diyorum herşey olacağına varır. Kitap okumaya çalışıyorum. İnternete takılıyorum. Sonra herşey yoluna giriyor. 

Eşinle mutlaka aran düzelecek çocuk varken yanınızda kavga daha kötü etkiler. Üst katimda 1 haftadır her gün karı koca kavga ediyor. Oğlum kadar birde kızları var  onlar öyle hergün bağırırken çocuk ne yapar diyorum. Gidip çocuğu eve davet etmek istiyorum o ortamda kalmasın diye. Ama aile ile de bir diyalogum yok. 

Bu yeni hayata adapte olun eskisi gibi değil sizin için hiçbişey 
(98 puan)
Çok güzel anlatmissinz teşekkür ederim yorumunuz için söylediklerinizi gerçekten uygulayacağım sağolun
(3,487 puan)
Rica ederim. Ne kadar sakin kalırsan o karar iyi önce senin için. Önce kendini düşün. Sen iyiysen herkes iyi bu hayatta. Karnındaki çocuk bile
(98 puan)
Kesinlikle öyle Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,100 puan)
Bende etkileniyor diye biliyorum 
0 oy
(377 puan)
Küsmek ? Siz anne karnındayken annenize hissettiklerinizi hatırlıyor musunuz?
0 oy
(583 puan)
Evet bebek etkileniyor. Özellikle de eş ile olanlardan. Eşim bebekle ilgilense oksasa falan daha tepki veriyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 1,143 göst.
0 oy
0 cevap 137 göst.

649,872 soru

3,422,879 cevap

4,254,749 yorum

183,677 üye

...