0 oy
324 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (96 puan)
düzenledi

6 haftalık hamileyim ara ara belim ve karnım ağrıyor adetteymisim gibi böyle bişey yaşayan var mı 15 20 dk ya geçiyor 

4 Cevap

0 oy
(3,331 puan)

Normal canim korkma birçok kişi aynı soruyu sormuş sıkıntı yok bebek yerleşiyor kendine yer acıyor büyüdükçe ağrıların cogalacak merak etme tamam mi

bende korktum bişey mi olucak diye çok teşekkür ederim ❤❤
-Reklam-
0 oy
(493 puan)
Ben stresli olduğum zaman feci adet ağrısı çekerim  Yine ağdetimi beklerken beş gün çok feci adet ağrısı çektim en sonun da eczaneye gidip adet sokturucu alacakken arkadaşım engel olup test aldım hamile olduğumu öğrendim. Durumu doktora anlattım adet dönemlerinde ağrın olur dedi gerçekten adet dönemlerinde ağrım oluyor göğuslerim şişiyor. Her ay yaşarsın. 
başka bişey olmasında katlanırım Allahın izniyle
0 oy
(2,563 puan)

Canım hamileligin sonuna kadar olur bel sırt kasik ağrısı olur. Her doneminde illaki olunuyor vücut değişiyor. Nasilki bulantı kusma hamileliğin bir parçası ise buda böyle bişey. Korkulacak bişey yok. Hamilelikte kanama disinda ağrıdan sizidan korkma. 

ilk gebeliğim tecrübem yok çok sağol içim rahatladı ❤
(2,563 puan)
:) önemli değil canım benim. İlerleyen zamanlarda ,5-6 aylık olunca sende tecrübe edineceksin. Normal bişey olduğunu anlayacaksin.
Korkabilirsin buda normal. Ama kanama olmadığı sürece sıkıntı yok. Bulantısı biter ağrısı başlar ağrısı biter başka bişey başlar.  Kolay değil.
0 oy
(576 puan)

Aynı şeyi yaşadım bende ilk haftalarda adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyodu sonra geçmişti 

647,046 soru

3,412,487 cevap

4,242,134 yorum

182,892 üye

...