0 oy
1,381 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (28 puan)
Merhaba arkadaslar perinatoloji icin Zeynep Kamilden randevu aldik fakat bize uzak biraz aranizda Zeynep Kamile giden varmi direk gittigimiz de bakarmı randevu perinatoloji2 doktor güher bolat.cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Gebelik haftası 19+3

3 Cevap

0 oy
(1,192 puan)
Ben gittim canım geçen ay riskli gebelik olduğu için hemen baktılar tarama testim riskli çıktı o yüzden oraya gittim.20 dakika baktı en az inceledi bayağı benim herşey normal çıktı çok şükür.Senin herhangi bir riskin varmı canım?Ben Oya Demirci'ye gitmiştim.
(28 puan)
Riskli gebelik yok canim cok sukur ama riskli gebeliklere bakar flan diyo yazmiyo randevu sisteminde
(1,192 puan)
Bilmiyorum kuzum biri gitmiş bakmadılar geri döndüm yazmıştı burda istersen bi tel et sor hastaneye bende bilemedim
(28 puan)
Sagol canim evet yarin arayip sorucaz bakalim.
-Reklam-
0 oy
(287 puan)
Canım peritanoloji riskli gebeliğe bakıyo diye biliyorum sen doplere alacaksın randevuyu detaylı ultrason için ona alması da zor biraz gün içinde 4 den sonra arayarak yap. Ben gittiğimde randevu alman lazım o da zor demişti doktor. Süleymaniye de yapılıyo diye normal randevu aldım doktor sıra yoktur ama sorun dedi gittim kapının önünde kimse yoktu peritanolojiydi riskli gebeliğe bakıyoruz diye bakmadılar dedim riskli olduğunu anlamak için bakılması gerekmiyo  mu 2 li 3 lü de sıkıntı yoksa bakmiyoruz dedi boş boş yolladı sinir olmuştum 
(28 puan)
Evet canim ben olsam bende sinir olurum uzak yol birde o yuzden sorayim dedim bakalım iyi arastirip gideyim olmazsa bosuna o yolu gitmeyelim.
(287 puan)
Kesinliklikle garantiye al kuzum ve şimdiden aramaya başla bulunması zor ve sadece zeynep kamilde var koskoca istanbulda
0 oy
(150 puan)
Aslında 2li, 3lü testleri ve detaylı ultrasonu Perinatoloji doktoru yapmalı, çünkü onun uzmanlık alanı, kadın doğum doktorunun göremediği bir sıkıntıyı da iyi görebilir ama az sayıda olduğu için devlet hastanelerinde belki sadece riskli gebeleri alıyor olabilirler, yoğunluk ve fazla talep nedeniyle. Hastaneye telle ulaşabilirseniz arayıp sorun önceden bilgi alın ki boşuna gelmiş olmayın. Ama tüm gebeleri kabul ediyorlarsa gidin bence randevunuza doktorları iyidir. 
(28 puan)
Insallah canim bizede 2 saatlik mesafede gidip bos donmek var o yuzden sorayim dedim. Evet ikili uclu testle birlikte ayrintili ultrason gibi perinatoglar baksa iyi ama malesef degisik bir sistemimiz var randevu almak kolay olmuyor.
(6 puan)
BEN GITTIM ÇOK UZAK AMA MECBUR OLUNCA YAPACAK BIRSEY YOK O KADAR YOL GITTIM BAKMADI MECBUR GERI GELDIM

İlgili sorular

651,046 soru

3,427,356 cevap

4,259,888 yorum

184,009 üye

...