0 oy
1,746 göst.
Doğum kategorisinde (29 puan)

Arkadaşlar etimed hastanesine giden ya da orada doğum yapan var mı acaba?? Hastane konusunda kararsızım etimed de iyi bir doğum doktoru var mı merak ediyorum. Bir de yenidoğan ünitesi var mı?

3 Cevap

+1 oy
(8 puan)

Benim tanıdığım 2 kişi orada yaptı ve ikiside sezeryan oldu.. Arkadaşımın birinde şeker yükselmesi sonucu bebek erken alındı 35 haftada sanırım ve yoğun bakım ünitesinde küvözde kaldı . Tabi bu bahsettiğim doğumlar 3 yıl öncesi içindir..işin özü yoğun bakım ünitesi var yalnız yerinde olsam hastaneye sorarım gerekli makineler mevcut mu diye ...doktor konusunda birşey diyemem.. Şahsen ben özel Eryaman ile anlaşmalıydım ve yoğun bakım ünitesi olduğu halde erken doğum nedeniyle gittiğimde gerekli makinemiz, sanırım yaşam destek ünitesi tarzında bir makine, yok dediler ve nihayetinde doğumum etlik kadın doğumda oldu . Demem o ki hastaneyi çok iyi araştır . Etimed de olsa koru da olsa veya başka bir hastane de olsa . Çünkü doğum anını hiç kimse kestiremez.. Arada devlet hastanelerinde de muayene olmanızı da ayrıca tavsiye ederim.. Benim 2.hamileliğim ve bu sefer biraz ortada kaldık şuan Antalya dayız.. Ama ilk dönemler gitmiştim . Etimesgut sait ertürk devlet hastanesinde hasan hoca var ona da kontrol için bir gidin derim hem bilgili hem de insancıl biridir . Şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum.. 

(580 puan)
Evet çok doğru söylemişsiniz, yenidoğan ünitesi olan hatta tam teşekküllü bir hastaneye devam edin. Maalesef bir çok özel hastanede bu yok.
(173 puan)
Etlikten memnun kaldiniz mi bende ozelle orasi arasinda karar vermeye calisiyorum dogum icin
-Reklam-
0 oy
(76 puan)

Ben kontrollerim icin gidiyorym banu hoca var  anlayisli guler yuzlu cok insancil birisi  dogumumu da orda yapmayi dusunuyorum insalh yenidogan unitesi var diye biliyorum

0 oy
(9,888 puan)

Yeni dogan unitesi var ve bende oraya gidiyorum rabbim.nasip ederse  de orda  dogum yapmayı istiyorum eltim yapmis orda ve gayet memnunum dedi önemli olan doktor tabiki

(348 puan)
Dogum yaptiniz mi? Bende o hastaneye gitmeyi dusunuyorum da, sizde memnun kaldiniz mi?
(9,888 puan)
Evet gayet memnun kaldim alptekin  bey yaptı sezeryanimk 3 hafta oldu ve hemen toparlandkm cok sukur
(348 puan)
Ilk gebeligi bende sezeryan dogum yapmayi planliyorum hayirlisiyla, acaba fiyati nedir?
 Rabbim yavrunuzu saglicakla buyutmeyi nasip eder insallah ^^

31+1
(9,888 puan)
Amin sag salim kavus sende ins
%20indirim vRdi benim 2350 odedik ama 3bin tl 3.400de olacak diyorlardı el degistirdiydi en son
(348 puan)
Cok saol ^^
Anladim, hayirlisi neyse o olur insallah :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 544 göst.
5 Aralık 2018 Doğum kategorisinde Yasemintp (76 puan) sordu
0 oy
2 cevap 474 göst.

648,183 soru

3,416,523 cevap

4,247,080 yorum

183,207 üye

...