0 oy
180 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (14 puan)
Arkadaşlar 5+3 haftalık gebeyim. Sağ kasığımda ağrı oluyor bazen. Bugün beta değerim 2300 küsür çıktı. Dış gebelikte beta bu kadar artar mı? Korkuyorum dış gebeliktir diye... 

4 Cevap

0 oy
(170 puan)
Çok şiddetli ağrı oluyor kasık bacak hatta makat bölgene kadar. Tek taraflı şiddetli ağrılar. Bacağının üstüne basmak bile zor o kadar ağrı olmuştu bende. Beta değerim de güzel yükselmişti 2800 falan olmuştu. Umarım değildir sağlıklı gebeliktir canım. 
(14 puan)
İnşallah canım. O kadar değil ağrım çok hafif. Pazartesi doktora gittiydim ilk defa. Vajinal muayene yaptı ve durum iyi dedi. Ama keseyi sormayı unuttum. Eğer böyle bir anormallik olsa orda farkeder miydi?
(170 puan)
Açıkçası ilk başta bende de farketmediler ama erken demişlerdi kese için beşinci haftada. Sonra gidince farkedildi kese sol tüpümde oluşup tüpü patlatmış iç kanamam vardı. Ama merak etme yani lekelenmen kanaman yoksa çok şiddetli ağrıların yoksa bişeyin yoktur. Güzel düşün güzel olsun canım.
(14 puan)
İnşallah çok teşekkür ederim. Sonrasında tekrar hamile kaldınız mı?
(170 puan)
Ameliyat olalı 3 ay oldu doktor 6 ay korunun demişti. Onu dinledim henüz denemedim. Sol tüpüm patladığı için iç kanama falan da olunca ameliyat olmak zorunda kaldım. Soldaki tüpü aldılar, keseyi de.
-Reklam-
0 oy
(703 puan)
Değildir canım hemen kötü düşünme dış gebelikte kanama da oluyor sadece ağrı değil.Ayrıca dış gebelik büyüyünce ağrı oluyor yani hemen başlarında değil.Benim bu hamileliğimde hep sağ tarafımda ve kasığımda ağrı oldu.Belki senin de hamileliktendir ağrın.
(14 puan)
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
0 oy
(24 puan)
İnşallah sağlıklı bir gebeliktir. Ben de 6+5 haftalıkken dış gebelik ameliyatı oldum. Hiç ağrım yoktu. Sadece ameliyattan bir gün önce sağ kasığımda yarım saat kadar çok şiddetli ağrım oldu. Onun dışında hiç olmadı. Beta değerim çok yavaş artıyordu en son 4182 çıkmıştı. Ameliyatla sağ tüpü ve bebeği aldılar. Dış gebelikde kanama çok oluyor. Yani bende öyleydi.
(14 puan)
Ben düşük önleyici progestan kullanıyorum içeride bir kanama varsa bu ilaç o kanamanın gelmesini engellemez değil mi?
0 oy
Kese rahminin icinde ise dis gebelik değildir.  Kese rahmine yerlesmus demiş olabilir hatirliyor musunuz?
(14 puan)
Yok bunu demedi. Rahme baktı ve güzel ilerliyor dedi. Doktora gittiğimde betam 295 idi. 1500 lerde kese oluşuyor deniliyor ya acaba o zaman kese daha oluşmamış mıydı diye düşündüm.
Kese gorulmeyecek kadar küçük olabilir haftan küçük 1-2 hafta icinde netleştir.
(14 puan)
Evet ben de böyle düşünüyorum. Pazartesi gideceğim inşallah hayırlı haberler alırım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy
2 cevap 101 göst.

653,591 soru

3,437,482 cevap

4,270,877 yorum

184,696 üye

...