0 oy
191 göst.
Doğum kategorisinde (49 puan)
herkese selam.. geçen cumartesi sezeryanla doğum yaptım. Hastanede bir sürü agrikesici yapıldı.taburcu olunca da parol ve nimes  yazdı doktor aynı zamanda 3,4 bardak nescafe gold içiyorum hergun. Ama lanet bir baş ve boyun ağrım var. Sanki beynimin içinde biseyler beynime vuruyor. Beyin sıvısı azalmış olabilir falan diyor internette. Böyle bir durum yaşayan var mı kaç gün-de atlattınız?

3 Cevap

0 oy
Anestezi toplanması oluyormuş belli bir yerde diye okumuştum  bir yerde belli bir zaman gecmiyormus. Icini karatma belki ondandır.
-Reklam-
0 oy
(3,487 puan)
Nescafe ilk gün içtiğin yanına kar canım. Çıkar çıkmaz içtiğin. Sonrasını pek fayda etmez. Beyin sıvısı denilen öyle sadece baş boyun ağrısı ile olacak şey değil Allah korusun oğlum bununla ilgili bir hastalık geçirdi ordan biliyorum. Etkisi çok daha büyük olur. Sen yinede bir doktora görün tabi. 
(49 puan)
Ilk gün kimse bisey demedi 3 gün sonra içmeye başladım. Hangi bölüm bakıyor? Bir yandan da bebeğim yoğun bakımda bi de bu sorunla uğraşmak yoruyor
(3,487 puan)
Ah canım o yüzden ağrıyor. İlk gün icmediysen geçmiş ola. Kendi kendine geçecek artık. Neden hala söylenmiyor gecelere bu olay ya. Ama o beyin sıvısı ile. İlgili olan olsa komalık olursun öyle ağrı ile kalmaz yani. O çok ciddi bir durum. Nöroloji bakar bu arada ona. Ama sanmam hiç dediğin durum olsun.. Dedim ya. İlk odaya gelince hemen kahveyi içeceksin. O olmadı bitter çikolata. Ben doğum çantasına Koyucam o derece biliyorum önemini
0 oy
(178 puan)
Bende de olmuştu.. anestezinin etkilerinden dolayı oluyor.. 2 hafta içerisinde geçer.. 
(49 puan)
Ilk gün kahve içmedim sonradan içmeye başladım. 2 haftaya geçer mı? Yok kalıcı olcak falan diyenler var doğru değil dmi?
(178 puan)
Yok öyle bisey ya inanmayın. Ben ayrıca kahve vs tüketmedim.. onun yerine her gün bol bol rezene çayı içtim hem süt olması amaclı hem vücuttaki toksinleri atması amaçlı..
(178 puan)
Benim enseme de vuruyordu sanki bisey saplar gibi oluyordu, aradan 2.5 sene geçti hiçbişeyim yok.. ki öyle bisey olsa bile millet sezeryan olur mu.. bence rahat olmaya bakın, bebeginizlle ilgilenin.. herşey geçecektir ama bebeğinle olan ilk zamanların bi daha geri gelmeyecek..
(49 puan)
Kahve rezene su komposto herşey içiyorum... sizin kaç günde geçmişti?
(178 puan)
Benim en fazla 1.5 haftaydı sanırım ama uzun sürmemişti sadece baya keskin bir ağrım oluyodu ensemde hissediyordum ama sürekli değildi arada yokluyordu sadece.. sonra geçti çok şükür

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 147 göst.
0 oy
9 cevap 227 göst.
15 Mayıs 2022 Doğum kategorisinde Mirzam0202 (26 puan) sordu

651,079 soru

3,427,503 cevap

4,260,048 yorum

184,020 üye

...