0 oy
502 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (42 puan)
Merhaba arkadaşlar 18+6 haftalık hamileyim. Renkli ayrıntılı ultrasyon çektirmek istiyorum gittiğim özel hastane renkli çekim yapmıyormuş. Sizce renkli mi daha iyi normal mi ?

Ankarada bildiginiz özel hastene var mı renkli çeken ve fiyatı nedir?
Gebelik haftası 18+6

6 Cevap

0 oy
(3,487 puan)
Renklisi işin paparazzisi canım. Önemli olan organlarına kan akışına ince ince bakması. Renkli dediğin tek tuşla oluyor. Doktor siyah beyaz bakıyor sonra yüzünü tek tuşla renkli ye çevirip sana resmini veriyor. Sağlık açısından hiçbir ekstra si yok. Anne mutlu oluyor görünce hepsi o. 
-Reklam-
0 oy
(1,631 puan)
Renkli ile ayrıntılı aynı şey değilmi
0 oy
(57 puan)
Merhaba canım Ali ipek diye radyoloji uzmanı var kesinlikle öneririm çocuğun her ince ayrintisina kadar inceliyor aklında soru işareti kalmıyor benim taramalarim hep sınırda çıktı çok araştırdım Ali beye gittim o kadar rahatlattı ki beni bir araştır derim yeri Çukurambar da 
0 oy
Canim ben simdi yeni yaptırdım ama ayrıntılı ultrasonu renkli bakmıyorlar zaten eger ki bebek icin istiyorsan. Ben özel bir yere gittim. Orada siyah beyaz bakti once her şeyine sonra suratını göstermek için renkli kayıt aldi ve çıktısını verdi buyuk bir sekilde. O yüzden eger ayrıntılı istiyorsan her şeyini incelesin zaten bakmaz. Birde bunu 21 haftalikken filan yaptırman lazim. Bebek iyice gelişmiş olmasi lazim.
0 oy
(32 puan)
Kesinlikle Ali ipek oneririm cok uzun ayrintili ve bilgi vererek bakiyor ancak malesef 500 lira hereey gibi o da asiri pahali ama ben ilk kizimda eyup ekinci diye birine gitmistim o kadar kotuydu ki aslaaaa tavsiye etmiyorum ukala ukala cevaplar vermisti . Ali beyden cok memnun kaldim
0 oy
(42 puan)
Merhaba 20haftafa yapılıyor diye biliyorum ben 

649,073 soru

3,419,837 cevap

4,251,093 yorum

183,462 üye

...