0 oy
416 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (45 puan)
kapalı
Daha hissedermiyim bilemiyorum ama tam miğde kısmımın altında aşırı bir sertlik oluyor birkerekte birden bıçak saplanır gibi ağrı vuruyor bu ağrı ordan oraya değişiyor sebebi nedir acaba? Yani bebek mi dolaşıyordur sizce? 
Gebelik haftası 18+5
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

+1 oy
(452 puan)
Bu haftalarda genelde bebek göbek deliği izasinda oluyor yukarı baskı yapacağını sanmıyorum 
-Reklam-
+1 oy
(970 puan)
Canım eğer kabızlık varsa normal öyle olması. Gazla birleşince öyle sancı yapar. Doktoruna söyle bence rahatlatacak bir şeyler verir.
0 oy
(299 puan)
Canım 18. Haftada yavaştan hissedersin ben tam hareketini 22. Haftada hissettim birde mide altı olayı bende de oldu çok ağrıyordu dokununca doktora dediğimde poposunu dayamış dedi ama seninki çok küçük şimdi öyle bir durum söz konusu olabilir mi bilmiyorum çünkü benim bebeğim rahim asagiydi 
(45 puan)
Hmm anladım çok teşekkürler çünkü gerçekten dayanılcak acı değil sanki çok kötüyüm buyüzden 2 gündür
0 oy
(386 puan)
Saçma geleblir ama acaba kabızmısın yada gazın mı var. Bendede çok öyle oluyor çünkü, gazımı çıkaramayınca sanki içimde birşeyler dolaşıyor ve dediğin gibi günlerce ağrım oluyor doğrulamıyorum bile
(768 puan)
Saçma değil çok mantıklı çünkü zaten bebek o hizada bile değil daha göbek deliğinden bir parmak aşağıda
(45 puan)
Hayır gazım ve kabızlığımda yok

İlgili sorular

649,187 soru

3,420,256 cevap

4,251,636 yorum

183,478 üye

...