0 oy
800 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (970 puan)
Selam kızlar,

Bebeğim daha 21 haftalık ama az önce öyle şiddetli bir tekmeyle uyandım ki neye uğradığımı şaşırdım. Bir süre takip ettim, kolunu ya da bacağını yaslamış karnımı ittiriyor. Bayağı da uzun sürdü, sırt üstü yatıyordum, yan yatıp durdurabildim ancak. Bu kadar küçükken böyle şiddetli tekmeleyebilir mi? Hala şaşkınım ben ne yaşadım diye.
Gebelik haftası 21

6 Cevap

0 oy
(1,631 puan)
Ooo onlar neki ilerleyen zamanlarda kaburgalara boks maçı yapıyorlar :D
(970 puan)
Aman Allahım:)) benim eşim boksör. Oğlum da ona çekerse çekeceğim var desene :)))
-Reklam-
0 oy
(1,201 puan)
36 haftalığım Saat 4 kızımla kavga ediyorum artık uyu dur nolur diye. Resmen ayıptır söylemesi  kaburgamın anasını belledi ayaklarıyla :) O kadar sıkıştırıyor ki canım yanıyor artık nefesim kesiliyor o yüzden bunlar daha cicim aylarınız annesi :) 
(970 puan)
:))))  ay bir de kız, maşallah ona ❤️ o seninle konuşmak istemiş ondan öyle yapıyordur  benimki erkek. yarım kiloluk bile değil daha bu kadar güçlü nasıl olabilir anlamıyorum. Allahtan yan yatınca durdu. Acaba doğunca da böyle hareketli olacaklar mı?
(223 puan)
Bizimki de fıldır fıldır uyku yok gözlerimden uyku akıyor uyuncam zaman vuruyor
(970 puan)
İletişimi güçlü bir bebek olacak demek ki :)) yan yattığın zaman da devam ediyor mu? Ben yannyatınca durdu ama sanırım sonraları durdurmak bu kadar kolay olmayacak :))
(1,201 puan)
Çok fena kız olduğuna bakma 35 haftada 3 kilo pazartesi kontrol var kaç oldu görücez hareketleri sert.Konuşmalar hiç sorma baya anlaşıyoruz artık.Ama işte bazen öyle uyku basıyor ve uyuyamıyorsun ya o kadar fena bişey ki :)  Rabbim sağlık versin herşeyleri çekiliyor bal geliyor acıları bile. Sağlıkla kavuş inşallah evladına :)
(970 puan)
Amin canım inşallah siz de sağlıkla kavuşun birbirinize. Maşallah kilosu çok iyi. Daha doğuma da var biraz daha alır. Seninki sağlam geliyor annesi :)))
(223 puan)
Aynen öle benim ki erkek sağ yatınca da vuruyor sola yatınca da adam yatmayı sevmiyor sağlıklı olsunlar da sıkıntı yok o tekmeler gelip gidici
(223 puan)
Konuş benimle diyor ilgilen ben babasından ilgi bekliyorum oğlu da annesinden cok yaramaz bisey olcak sanırım bu senenin bebekleri ne zaman doğum
(1,201 puan)
Her ne kadar babamız annesinin kızı desede. Bizimki babasının kızı olma yolunda baba 5 kilo doğmuş :) Sağlıkla gelsinler de. Rabbim birde hayırlı kolay doğum nasip etsin inşallah tüm duamız bu.
(970 puan)
Gece gece güldürdün beni :)))
Benim temmuz sonu görünüyor doğumum. Daha 21 haftalık ama şu an bile kendi çapında tekmeliyor küçük adam :))) eşim sporcu profesyonel boksör. Daha akşam konuştuk sporcu genleri babadan mı geçer acaba diye. Şimdi eminim evet babadan geçer. Oğlum karnımda idman yapıyor resmen :))))
(970 puan)
Masalllll maşallah kız 5 kilo nasıl doğmuş öyle. Bence de seninki babasının kızı olacak gibi görünüyor :)) eşim de kız istemişti ama şimdi oğlanla yapacaklarının hayalini kuruyor :))
(223 puan)
Bebeğin o hareketleri cok özel ben ilk baştan beri kayıt altına alıyorum doğdu zamana boks yaparak cıkar anne karnından ne yapalım annelik böyle birsey aksam üzeri oynamadı Hic 1. 2 saat falan hemen doktorumu aradım telaş yaptım fena bir tekme bende yedim
(970 puan)
Betül o endişe durumu bende de var ya. Bugün detaylıya girdim doktorla konuştuk. Tadını çıkarsana bebeğin gayet sağlıklı falan dedi ama elimde değil ki. Dediğin gibi azcık hareket etmese hemen noldu diye endişeleniyor insan.
(223 puan)
Kurdunuz hayaller bire bire gercek olsun sizde planların dışında kalmayın sakın erkekler oğlu oldu zaman mesela benim eşim oğlumla top oynucam parka gitcem falan diyor ben yok muyum diyorum yok senn evde yemek yap biz baba oğlu gitcez o öle hayal kurudu zamana şaka da olsa beni dışarda bırakıyor sorna ben kıskanca şaka şaka diyor 28+3 günlük olduk 24 de randüvüm var bakalım hersey yolunda dedi doktor
(478 puan)
Kızlar 36+3 üm bir saattir uyuyamadı her gece böyle yan dönüyorum bı iki dakka Durup olayı anlıyor sonra minicik ayaklarıyla kaburgamı bellemeye devam koç burcu nasipse çok hareketli prensesim ama razıyım yerim onun tekmesini❤️ Allah bize bağışlasın melekleri
(223 puan)
Bebeğin o hareketleri cok özel ben ilk baştan beri kayıt altına alıyorum doğdu zamana boks yaparak cıkar anne karnından ne yapalım annelik böyle birsey aksam üzeri oynamadı Hic 1. 2 saat falan hemen doktorumu aradım telaş yaptım fena bir tekme bende yedim aynen öle anne yüreği iste bizim annelerimiz de aynıydı
(1,201 puan)
Valla kayınvalidem de hiç kolay olmadı senin bu kocanla çok uğraştım diyor. Bide 5 yaşına kadar emmiş danacık. Kadın ne çekmiş ondan :) Bizimki hiç önemli değil hayırlı evlat olsun dedi ama bugün odasına gitmiş ufak tablolar almış attı bana kızımın odasına aldım bunları diye halbuki çocuğun odası bile yok daha. Erkekler hissettikleri anda bağlanıyorlar cinsiyetin hiç önemi kalmıyor şükür ki. Takıntılı eşlerimiz yokmuş :)
(223 puan)
Aynen öle allahımıza sükürler olsun saolsun allah razı olsun esim den evde yardım ediyor hem is hem evde hamilesin çamaşır suyu kullanma ben yaparım diyor  oğlumda babasına ceksin
(1,201 puan)
Vildan Bi koçta bende var nasipse. O koç ben boğa baba oğlak. Bütün dört ayaklılar Bi evde hepsi inat Allah sonumuzu hayır etsin inşallah :)
(970 puan)
Betül bizde hayaller ortak da bazen babalar kendini geri çeker ya özellikle her şeye dahil ediyorum ki her anında yanında olsun. Kız az önce uyandırdım adamı. Akşam soruyordun spor yapar mı acaba diye. Al bak tekmelerine karate boks güreş ne istesen yapar bu çocuk. Daha annesinin karnından hazır bak dedim güldük birlikte. Birlikte yaşanan anlar en kıymetlileri ❤️
(970 puan)
Vildan ya ben yan yatınca durmuştu ama ileride yemez diyorsun :)) benimki de aslan erkeği. İlgi çekmek için her şeyi yapar ki yapıyor da. Şu an oturur vaziyetteyim yatınca yeniden hareketleniyor :))
(223 puan)
Erkek bebeklerin yetiştirmesi cok önemli neden biliyormusun kadındaki siddet kücük yaşta dayak yiyen cocuklar dan dolayı adamın hayatını araştırıyorlar adam kücük Ken cok dayak yemiş biz erkek annelerine cok iş düşüyor  erkek cocuklarına güllerin ne kadae narin olduğun ve onları hic birzaman kadına şiddete hayır onları koru dicez
(478 puan)
Evet sizin komikmiş koç boğa oğlak:)) çok güzel duygular biri bizi uykusuz bırakıyor ama biz çok mutluyuz bunu sadece onlar yapabilir ❤️ hayırlısıyla gelsin bebişler çok sabırsızlanıyorum artık:)
(970 puan)
Alemsin Masal ya :)) evet bak onu ben de fark ettim. Hani erkekler için kucağına alınca baba olunur derler ya bizimkiler daha kucağa almadan babalığa başladılar. İyi baba olacaklar belli :))
(223 puan)
Ama ben ne yapcam iki tane ikizler burcu ben kova
(478 puan)
Valla pelin benimki adına konuşuyorum eskiden pozisyon değişince dururdu hafta ilerledi yemiyo bı kaç dakka duruyor en fazla beş dakka düşünüyo mu napıyo bilmiyorum devam ediyor daha sert vuruyor acıkınca da vuruyor aşkım benim:)
(1,201 puan)
Ooooffff aslan erkeği evin patronu geliyor desene tam bir lider ruh asil akıllı çok severim aslanlarıda :)
(223 puan)
Vildan acıkmış olabilir
(223 puan)
Ben yatıyorum iyi geceler iyi sabahlar bizimki uyudu sanırım beni uyutmadı kendi yattı
(970 puan)
Haklısın Betül. Eskiden kızı yetiştirmek zordu şimdi oğlanı yetiştirmek daha zor. Rol modelleri baba. Evde ne görürse onu yapıyorlar. Ben yürümeye başlayıp eli tutmaya başlayınca eline tabak verip masaya taşıtmayı falan düşünüyorum. Daha küçükken böyle şeyleri öğrensin, kadının kıymetini bilsin istiyorum. İlerine başkalarının kızlarına sebep olmak var Allah korusun.
(1,201 puan)
Yok yok şimdiki bebeler zeka küpü içeriden komutla yönetiliyoruz resmen :) Amudada kalksak yapacaklarını yapıyorlar yemiyorlar artık :)
(478 puan)
Bende kovayım koçu idare ederim diye hayallerim var o beni eline almazsa tabi:)) bu arada Betül ikizler ve kova çok uyumlu burçlardır. Çok severim isterdim ikizler olsun:) valla kızlar sizi ayrı tutuyorum erkek çocukları inşallah kadının insan olduğunu öğretirler de ilerde kızlarımız rahat eder. İlerde nasip olursa birde erkek çocuğu yetiştirmeyi çok isterim bu dünyanın iyi adamlara ihtiyacı var:) benimde kız babası maşallah şimdiden gidip gelip konuşuyo öpüyor hayalleri var onunla bissuru:)
(970 puan)
İkizler burcu mu :))))) allah kolaylık versin canım benim baş edemediğim burçtur ikizler. Ben oğlağım çok tersiz hiç anlaşamayız :)) kovanın uyumu nasıl acaba ikizlerle :)
Vildan seninki çok cin olacak bak şimdiden kandırmaya başlamış seni :))) bence canı sıkılıyor ilgi istiyor. Seninkinin burcu neydi?
(478 puan)
Aç değil Betül oyun oynuyor:) kızlar hepinize iyi geceler konuşmak iyi geldi sağlıkla kucağımza alalım İnsAllah bizi hiç utandırmasınlar hayırlı doğumlar hayırlı geceler ❣️
(970 puan)
İyi geceler canım. Amin inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize. Bebeği uyuyan uykuya gidiyor. Darısı başıma :))
(478 puan)
Pelin Koç benimki masallah çok çok hareketli konuşuyorum diyorum kızım yerin daralmadı mı senin:) gece gündüz hareketli doğunca belki uslu bebek olur diye hayal kuruyorum:)
(1,201 puan)
Valla benimki kımıl kımıl uyumayacak belli. Az biraz müzik açayım sakin bişeyler belki yavaşlar bende dalmaya çalışayım.Çöktüm iyice çünkü dayanamıyorum. Hayırlı sabahlar. Sağlıkla kavuşun hepiniz evlatlarınıza inşallah. Allah'a emanet olun
(970 puan)
Belli ki daralmamış hala kollar bacaklar fırıl fırıl olduğuna göre keyfi yerinde :)) inşallah sonradan hayaller hayatlar klişesini yaşamayız. Ben de sakin bebek olsun diye umuyorum da şu attığı tekmelerle anne çok umutlanma diyor resmen :))
(970 puan)
İnşallah canım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize.
Umarım uyuyabilirsin sen de biraz. İyi sabahlar :)
0 oy
(435 puan)
Benimkide son bir haftadır baya güçlendi. Peki sizdede adet ağrısı gibi ağrı oluyormu arada.
(970 puan)
Normalde regl olmam gereken zamanlarda olacakmışım gibi ağrı çekiyorum canım evet. 2 3 gğne geçiyor. Son 3 aydır böyle.
0 oy
(1,594 puan)
Sırt üstü artık yatmayın önerilmiyor belli haftalardan sonra
(970 puan)
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için :)
0 oy
(151 puan)
21+4 ve aynısını bende yaşıyorum üst üste attığı bile oluyor şu an acıktı galiba kıpır kıpır her sabah böyle 
(970 puan)
Elbette çok güzel hisler ama gece bir anda olunca korkarak uyanıyorum :)))
(151 puan)
Sizinki gececi bizimki sabahçı
(970 puan)
Gece 2 buçukta uyandırdı sabah 5 buçuğu geçiyordu uyuduğumda. Nöbetlere erken başladık biz :))) sizinki daha uslu olacak galiba :))
(151 puan)
Galiba öyle sağlıkla gelsinler insallah yaramaz da olsa olur
(970 puan)
Amin inşallah. Tek derdimiz yaramazlıkları olsun :)
0 oy
(44 puan)
Duz yattığınız zaman rahatsiz oluyor çünkü o yüzden sol tarafa yapmanız gerekiyor doktorlarda zaten önermiyor sırt üstü  yapmamızı.
(970 puan)
Tabii ki sağlıkla gelsinler de inatlaşmaya razıyım :)))
(223 puan)
Hareketler başladı mı gece anneleri
(970 puan)
Günaydın :) ben gece anlaşma yaptım eğer uyutmazsan doğunca ben de gece seni uyandırırım diye. Akıllı çocuğum mışıl mışıl uyudu. 2 gecedir uyumuyordum bu gece de uyumasam bayılacaktım artık :))
(223 puan)
İyi taklit bende aynısı yapcam yaaa sabah sabah yaptım
(970 puan)
Yap yap akıllı çocuk anlıyor başına gelecekleri :)))

İlgili bir soru bulunamadı

651,704 soru

3,430,040 cevap

4,262,671 yorum

184,201 üye

...