0 oy
187 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
3 bucuk aylikken  doktora gittigimde bebegin esinin assagda oldugunu soylemisti bugun yine gittim detayli ultrasonum vardi esinin assagda oldugunu soyledi yine agri yapr her zmn kndi doktorumda amaliyattaydi ayak ustu gostere bildim detayli konisamadim aklima cok takildi 3 yasinda bi kizim daha var normal dogum oldum bunda korkuyorum sezeryandan ve bebegimin erken gelmesinden yardimci olursaniz cok sevinirim ne gibi tehlikeler var cikarmi yukari bu haftadan sonra agrim oluyo ama kanamam yok korkuyorum kafama cok takiyorum elimden geldigince gunluk ev isi ve yemek disinda detayli temizlk yapmiyirum az da iş yapsam yurusem fazla otursam yatmazsan aninda agrim basliyo maalesef napmaliyim detayli ultrosonin resmini koyuyorum simdiden yardimci olucak olan arkadaslardan Allah razi olsun herkez dinlerim ki hayirli saglicakla yavrularini kucaklarina alır rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin..
Gebelik haftası 22+0

2 Cevap

0 oy
(23 puan)

Merhaba canm öncelikle geçmiş olsun ve ağrı derken kasıklarınizda mi ne kadar aşağıda eşi bebeğin bu önemli.. Benimde 17haftalikdı doktorum eşin asada olduğunu söyledi ve perinatoloji bölümüne yolladı 20 22 haftalık arası bende 21+3 haftalıktim gittim perinatoloji bölümüne bebeğin sağlıklı olduğunu söyledi eşin yukarı çıktığını fakat on duvarda olduğunu söyledi hareketlerini bu sebepten ötürü az hissedersin dedi bir sıkıntı çıkarmaz dedi.. sonuçlarını da aynı haftalarda kendi doktoruma gösterdim güzel dedi en son konturolum 25+3 haftalikdı eşin tekrar asada olduğunu söyledi ve 2milim yukaridaymis yani 30 haftalıkken perinatoloji bölümüne gitmemi ve doğum anında kanama olabilirmi onu öğren dedi bende gidicem zaten öyle yani.benim herhangi Bir ağrım yok işte çok yorulunca falan kasılıyor bebiş oturunca falan geçiyor benimde 1 yaşında kızım var kucak delisi arada oturduğum da aliyorm kucağıma onun dışında günlük rutin işlerimi yapıyorum çok aşırıya kaçmadan. Ben 3. Gebelik ve 3. Sezeryan olacak. Bebeğin eşine bağlı ne kadar asada olduğuna bakıp ona göre sezeryan karar verirler ilk sezeryan ise çokta korkma derim eşin asada olup ameliyat sırasında bir çok oluşa bilecek sıkıntılar var.. kanamanın durmaması buna sebeple rahim alınması falan ama böyle şeyleri getirmeyin aklinaza bende öyle yapmaya çalışıyorum Allah'ın izni ile sağlıkla cikacz alicaz bebislerimizi kucağımıza 

(23 puan)
2mm dedi canm bende 18 haftada hissetmeye başladım ama seyirme gibi idi smdi baya hareketli şükür asada yurkarda her yerde hissediyordum amin inşallah cunlemizn canm benim 3. Gebelik 3. Sezeryan olacak
(10 puan)
hauirlisiyla gelsin insaAllah kacinci haftadasin suan
(23 puan)
27+3 cnm
(10 puan)
saglicakla alalim insaAllah yavrularimizi kucaklarimiza hayirli geceler canim Allaha emanet ol
(23 puan)
Amin inşallah canim sende Allah'a emanet ol
-Reklam-
0 oy
(1,978 puan)
Plasenta previa...bebeğin eşinin aşağıda olması ve kapaması.Bol bol dinlenmen gerek hatta çok zoraki bir durum olmadığı sürece hiç kalkmamak gerek.Benim dr um beni çok uyarmıştı ama ben pek dinledim sayılmaz.Benim yukarı çıkmamıştı eş ve mecburi acil sezeryana alındım 35.ci haftada.Benim hamileliğim hep kanamayla geçti haftanın en az 3 günü hastanede kaldım iğne ilaç serum derken,zor bir hamilelikti.Çok dikkat edin kendinize lütfen.Zor bir durum.Şuan yine hamileyim 11 haftalik ve tek korkum yine aynı şeyleri yaşamak.
(10 puan)
meraba umarim ayni seyleri yasamazsiniz detayli ultrason kagidinda uzunlugu 25mm olculdu yazisinin ustunde  plazenta arka duvarda lakolize olup grade 1 matürasyondadir plasenyel patoloji saptanmamistir yaziyo plazentel alt segmentte lokolize olup servikse uzakligi 25 mm olculmustur diyo rahim agzini kapatmisti ?

649,206 soru

3,420,333 cevap

4,251,729 yorum

183,486 üye

...