0 oy
59 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
Meraba kızlar. 2. Gebeliğim. 4 haft. Plansiz bi gebelik. Oglum 2 yaşında. Bebek dogasiya 2 bucuk olcak hamilelik hormonlarindanmidir nedir evldima haksızlık yapıyomuşum gibi geliyo. Sanki ona vakit ayiramicak mış gibi varmi benim gibi olan birbirimize destek olalim. Cevremde daha yakin araliklarla anne olanlar var ve bana ilerde cok pisman olucaksin iyiki dogurmuşum diyceksin diyolar. Eminim ki öyledir ama oğlum bana cok düşkün bugun doktora gittim arkamdan aglamiş esim gidip yanima getirdi ve bana oyle bi sarilisi vardı ki anlatamam. Şimdiden aklina koymaya calisiyorum kardeşin olucak diye. Biraz destek lutfen. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Annelik çok guzel bi duygu saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Gebelik haftası 4

1 cevap

0 oy
(41 puan)
Seni çok iyi anlıyorum bende seninle aynı psikoloji drumundaydim benimde şuan 18 aylık oğlum var emziriyorumda 22 haftalık hamileyim ilk başta ağladım üzüldüm istemiyordum erken olduğu için çok pişman oldum çocuğum tek kalmicak bir kardeşi olacak düşüncesi hakkımızda hayırlısı böyle olmuştur Allah bize nasip ettiyse vardır bunda da bir hayır o yüzden üzme sıkma sonradan pişman olursun iyi düşün Rabb'im gönlünüze göre versin inşallah
(31 puan)
Insallah canm . Saglikla kucagina alirsin insallah evet kardeş çok önemli berBer buyuyen kardesler daha yaratici ve paylasimcı oluyo eminim birbirlerine can olucak insallah burdan aldigim destek bana cok iyi geldi. Rabbim kolayligini vericek insallah. Allah vucut sagligi versin herseyin ustesinden geliriz .
(41 puan)
Amin canım inşallah
-Reklam-

İlgili bir soru bulunamadı

651,141 soru

3,427,786 cevap

4,260,371 yorum

184,036 üye

...