0 oy
215 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (65 puan)
 arkadaşlar Van da kadın hastalıkları ve doğum dru Kasım turana muayene olan birde aynı klinikteki  çocuk dru olan Adem canan a çocuğunu muayene ettiren varmı memnun kaldınız mı acaba

3 Cevap

+1 oy
(77 puan)
Şu an hamileyim Kasım hocaya gidiyorum 2 yaşında oğlum var yaklaşık 1.5 yıldır adem hocaya gidiyoruz. Kasım hocanın ultrason cihazı vanın en iyisi hatta türkiyede ki iki cihazdan biri.(eşim denetçi ordan biliyorum.) ama doğumunu bilmiyorum ilk doğumumu başka şehirde yaptım. Adem hoca ise çocuklarımı götüreceğim tek doktor antibiyotik karşıtı ve inanılmaz ilgili.. Biz memnunuz.. 
(65 puan)
Çok teşekkür ederim yarın için hem benim hem oğlumun randevusu var ilk defa gideceğim için tereddüdde kalmıştım
(144 puan)
Kasım hoca hangi hastanede canım ve muayene ücreti ne kadar acaba
(0 puan)
Merhaba. Kasım hoca hakkında bilgi verebilir misiniz, yeni gebeyim doktor araştırmasındaym. Muayene ücreti ne kadar, muayenesi kaç dk sürüyor, kaç günde bir görmek istiyor, rahatça ulaşabileceğimiz bir telefon var mı?
(65 puan)
Muayene ücreti  250 lira bana kalırsa tek artısı ultrasonun 4 boyutlu olması renkli görmek isteyen herkes gidebilir Instagram sayfası var Dr Kasım turan diye numarası orada yazıyo o numaradan istediğin zaman ulasabilirsiniz dediler  bana.
Bana kanama alanları var kesede normal sağlıklı bir gebelikte pek görülen bir durum değil dedi önce sonra çevirdi korkulacak birşey değil  gebeliklerin yüzde otuzunda görülür demesi biraz kafamı karisti birde elimde folidoce folik asit varken bana tekrar onu kullanma deyip folbiol aldırdı ama başka bir dr folidoceyi kullanmamı önerdi  kullananlarda folidocenin daha iyi olduğunu söylediler üstelik ilk gebelik muayenemde kan ve idrar tahlili ister  diye düşünüyordum istemedi  onun dışında çok ilgililer güler yüzlüler Dr da hemşireler de randevu saatinden 4 saat önce aldılar mesela
(144 puan)
Anladım canım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(65 puan)
.........,..
0 oy
(577 puan)
Hangi hastanede Ler acaba?
(65 puan)
Hastane değil canım Özel klinik , Kasım turan kadın doğum kliniği

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 527 göst.
26 Eylül 2018 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Enesim03 (101 puan) sordu
0 oy
4 cevap 625 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
0 cevap 44 göst.

653,697 soru

3,437,816 cevap

4,271,205 yorum

184,715 üye

...