0 oy
333 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (31 puan)
kapalı
Kizlar ben babasiz büyüdüm.  Bebek düşünmeye başladığımızdan beri hep kabus görüyorum. Eşim kabuslarimda beni aldatıyor  ve yakalıyorum. Hep hamileyim rüyalarımda bazen yanımda da çocuğum oluyor. Çocuklarımla beraber ortada kalıyorum. Cok çaresiz hissediyorum karnımda olanı aldırmayı düşünüyorum sonra günah olur diyorum. O kadar kötü uyanıyorum ki canim hicbirsey istemiyor.. ben napicam bilmiyorum kimse anlamıyor rüyadan bu kadar erkilenilmez diye dalga geçiyorlar.? 
Gebelik haftası 4+5
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

+1 oy
Tamamen piskolojik canım. Böyle şeyler düşünme. Insan ne yapıyorsa kendine yapıyor. Sen böyle düşündüğün için rüyalarına da giriyor. Böyle yaparak eşini de huzursuz etme. Mutlu olmaya çalış. Güzel şeyler düşün. Güzel şeyler olsun. 
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan)
Bunun babasız büyümekle hiç alakası yok. Hormonlardan kaynaklı ve bebeğini aldırmayı asla düşünme
(31 puan)
Düşünmüyorum zaten tedavilerle zor oldu. Ama korkuyorum başımıza bir iş gelecekte oda benim gibi babasiz mi büyüyecek diye..
(2,606 puan)
Yok canım öyle şeyler düşünüp stres yapma. Bu hamilelik hormonları çok kötü bir şey insanı çok etkiliyor. Güzel şeyler düşünmeye çalış.
0 oy
Esin ile alakali güven sorunların olabilir mi canim? Bence bu durum için profosyonel yardim alman lazim!
0 oy
(49 puan)
Canım bunun babasızlıkla hiç bir alakası yok hormonlardan dolayı bende görüyorum araba kazası yapıyorum sonra düşüyorum bebeğim ölüyor hormonlardan dolayı
0 oy
(1,631 puan)
Canım seni en iyi ben anlarım annem ben 7 yaşındaayken vefat etti babam ben buna bakamam deyip babanneme verdi beni ondan sonra bir daha arayıp sormadı ben hep başka cocuklara özenerek buyudum babannem emekli maaşıyla zor okutabildi beni liseye kadar. Eşimle 15 yaşında tanıştım askerliği falan beklemek derken 20 yaşında anca evlenebildik babam ne bana destek oldu evimi kurarken nede manevi destek gösterdi taktığı bir bilerzik başka bir şeyini gormedim şuan babamla görüşüyorum torunu olucak ama umrunda değil aramaz sormaz. Hep düşünüyorum acaba benim eşimde böyle yaparmı çocuguna karşı diye. Kaç kez kavga ettim bu konu için. İnşallah eşlerimiz babalarımız kadar kötü baba olmaz
(31 puan)
Cok şükür ya bi tane anlayan biri çıktı.  Bakin ben aklıma bile getirmiyordum.  Rüyalar görmeye başladım bilinç altıma takılmış. Esim cok iyi hamileyim diye daha da iyi. Bazi hatalar yapti ama beni cocukla da perişan etmez biliyorum bunu ama kabuslar görünce mahvoluyorum.
(34 puan)
Canım benim seni çok iyi anlıyorum benim bir kardeşim daha vat 2 kız çocuğu babasız büyümek eniyi ben anlarimbabamisi hep iyi hatırladık fotoğraflarda büyük ailemiz oldu yine babamızdan ne destek ne sevgi hiç birşey görmedik başa bir ailesi var 2 oğlu varmış umurunda diyaliz ben hamileyim 1bucuk ayım kaldı doğuma babam hesaplanıyor olgularında kurur duyduğunu ben izleyib ağlıyorum biz evlat diyilmiydik bizi niye sevmedi terledi eşim sinileniyor kiziyor eşim hem bana eş aile hem baba hem çocuğumuza baba kardeşime abi oldu  baban kötü diye eşinde kötü olacak diyil hormonların dolayı bu düşüncelerin var korkuların var iyi düşün iyi olsun canim
0 oy
(20 puan)
hormonların yüzünden bu korkuların normal canım sen bebeğini aldırmayı falan düşünme sakın
0 oy
(124 puan)
Bende annesiz büyüdüm ve en çok korkum evladımı annesiz büyümesi kendime bir söz verdim onu asla bırakmayacağını dair ama şuan onu kaybedebilme ihtimalim var. Böyle rüyalar kabuslar görmeniz normal bilinç altı yada hamilelikte böyle şeyler görmek normalmiş rüyada sizi rahat bırakmazlarmis bol bol dua edin öyle yatın rabbim sizi de bebeğinizi de korur.Hic korkmayın Bismillah çekin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 1,528 göst.
0 oy
11 cevap 1,093 göst.
3 Eylül 2018 Doğum kategorisinde Safiye sari (3 puan) sordu
0 oy
1 cevap 429 göst.
24 Haziran 2018 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde New_mum (8 puan) sordu
0 oy
1 cevap 140 göst.

651,021 soru

3,427,241 cevap

4,259,780 yorum

184,000 üye

...