0 oy
951 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (493 puan)
Arkadaşlar Bebeğiniz sesinize tepki veriyor mu onunla konuşuyor musunuz tepki veriyorsa kaçıncı haftada başladı. Ben hergün aynı iltifatları ediyorum ama hala tepki vermiyor kendi çalıp kendi oynuyor. Dış dünyayı umursamıyor gibi geliyor ama uygulamada 28 den itibaren sesinize tepki verir yazıyor. 
Gebelik haftası 31

18 Cevap

0 oy
(191 puan)

Benim ki beni pek takmıyo ama babasının sesini duyunca yerinde durmuyor. Mesela hareketsiz oluyo bazen korkuyorum aksam eşim gelip okşuyor iki konuşuyor kız faaliyete geçiyor resmen. Hatta gündüz bile hareket etmeyince sesini kaydettim eşimin onu dinletiyorum. 

(191 puan)
Evet iki yıllık evliyim hep benle ilgilenmesine alıştım beni bebek gibi seviyor ama inşallah kızımız doğunca aradaki dengeyi korur
(493 puan)
Ben çok kıskanırım. Ama o da bi mucize benimkinde tık yok. kaç haftalık
(1,079 puan)
Maalesef kiz anneleri kiskandiklarini soylerler her ne kadar evladın olsa da :)) hatta ikinci plana atildiklarini söylüyorlar
(191 puan)
Bizimki 38 haftalık
(1,079 puan)
Maşallah bitmis gun sayiyorsunuz biz henuz 19 olduk ama erkek :))
-Reklam-
0 oy
(1,323 puan)

24 üz. 

Tesadüf mü bilemem ama. Babasının sesine çıldırmaya başladı. Bide  geçen gün mutfakta cam düşürdüm pat diyw kırıkdı. 

Sakindi o gün kızım. Bir anda sıçradı gibi oldu içimde. Sesten etkilendiğini düşünüyorum. 

(328 puan)
9 ay karnimizda tasiyoruz zorlugu biz cekiyoruz babalara duskun oluyorlar yavrular
(493 puan)
Benim kız oy uyor oynuyor eşimi çağırınca tık yok bekliyoruz hiç hareket yok eşim gidince devam ediyoruz. Bizi umursamıyor galiba
(328 puan)
Olabilir kendi kafasina gore takiliyor :)) cocuk
(1,323 puan)
2 hafta öncesine kadar bizde öyleydik. Vurup vuruyor eşim de hissetsin çok istiyorum ama o dokununca duruyordu :D şimdi beni sallamıyor kız
(328 puan)
Yok canim sicramayla as lakali degildir benimde 24 haftalarda hareketi azalmisti bu haftada geri cogaldi 27
0 oy
(3,236 puan)

Yaa ne guzel heyecanlar :) 9 hafta bile gecmedi bizde görsek o gunleri

(493 puan)
Hızlı geçiyor inan hepsinin heyecanı ayrı cinsiyeti hareketliydi haftalarca hareketini bekledim şimdi de doğmasını sizde sağlıcakla büyütün.
0 oy
(2,186 puan)

Konuşunca tepki veriyor oğluşum şımarıyo hemen annesinin sesini duyunca:))benim minik bebişim bebek şarkısı falan söylüyorum babasını fazla takmıyo ama annesini mutlu ediyor canım oğluşum:)

(493 puan)
Benim kız yorumlara baktım kızlar hep babası konuşunca hereke ediyormuş. Eşim konuşmaz sadece elini koyar saatlerce bekler konuş derim çocuk türkçe mi biliyor der. Belki benim kız da babasını istiyordur ama babada iş yok.
0 oy
(300 puan)

Ben 29 haftaligim bana tepki veriyor babasına vermiyor babası konuşunca duruyor ben okşayıp sevince hemen tekmeleyip oynuyo :)

(493 puan)
Sesime tepki vermiyor uygulamaya göre tepki verir yazıyor babaya gelince çılgınlar gibi hareket eder baba bakacağı zaman saklanır sertliğini bile hissetmem.
0 oy
(121 puan)

Benimki babacı olacak herhalde onun sesine tepki veriyor kıpır kıpır

(493 puan)
Bizimki kimseyi takmıyor kendi kendine oynuyor seslenince duruyor.
0 oy
(1,253 puan)

Ben 22 haftalikim canim sesime cok tepki veriyor kizim diye sevince falan vuruyor bence anlar tepki verir..

(493 puan)
Biz 31 haftayız bize hiç tepki vermedi daha oynadığı zaman konuşuyorum hemen duruyor.
0 oy
(118 puan)

35 haftaligim ve bana tepki veriyor özellikle hikaye okuduğumda yada şarkı dinlettigimde kıpır kıpır :) 

(493 puan)
Bende günlük dinlettiklerim var ama onlara hiç tepki vermiyor belli saatleri var hep aynı saatte oynuyor tekme atıyoruz ama.
0 oy
(495 puan)
Gün içinde çok hareketli devamlı ben buradayım diyor iş yaparken bile hissediyorum oturuyorum konuşayım diyorum yok tık yok :) babası geldiği zaman ismiyle hitap ediyor seviyor eşime tepki veriyor :) 
(493 puan)
Benim eşim çocuk türkçe mi biliyor deyip konuşmadığı için sadece elini koyar saatlerce hareketini bekler. O yüzden ona tepki verip vermediğini bilmiyorum.
(495 puan)
Değişik bir bakış açısı :)  zamanla aynı seslere alıştıklarına inanıyorum ama
0 oy
(377 puan)

Icimden bile konustugumda tepki veryor nasil bir mucezedir anlamiyorum

(493 puan)
Maşallah benimki beni umursamıyor pek kendi kendine takılıyor.
0 oy
(827 puan)

Hem sesime hemde gobegime elimi koyunca tepki veriyor :) 25. Hafta falandi sanirim.

(493 puan)
Benim de elime tepki veriyor sadece sesime tepki vermiyor
0 oy
(280 puan)

Bizimki maşallah tepkileri çok iyi hep hissediyor babası salıncakta ritim tutuyor kendiside oynuyor durunca kendiside duruyor çok komik oluyor konuştuğumuz zaman tepki veriyor 

(493 puan)
Maşallah ben de çok uğraşıyorum konuşuyorum ama tepki vermiyor.
(280 puan)
Bebekler değişik cnm inşallah seninki de tepki verir
0 oy
(514 puan)

24 haftadayız ses yokken çok sakin ses duyduğunda başlıyor hareketlere. Müsik sesine tepki veriyor hareketleniyor tesadüf mü bilmiyorum babasının sesinde zıplıyor. Babası elini koyar koymaz  konuşunca başlıyor hareketlere. Bazen harekti az olduğunda üzülüyorum babası konuşunca hareket edip mutlu ediyor bizi minnoşum 

(493 puan)
Ay ne güzel bizim babası daha hareketlerini tam göremedi bir iki tekme o gelince hareketi bırakıyor. Kameraya çekeyim diyorum hareketlerini anlıyor mu ne hemen duruyor kapatıyorum artık bir kaç dakika sonra tekrar başlıyor.
0 oy
(1,354 puan)

Benim kız da babayı duysun kıpır kıpır hemen :) zaten ultrasonda da saçı başı yüzü gözü hep ona benziyor yani ben taşımasam şüphe edicem çocuktan :)) çok merak ediyorum bebişimi.Bu arada tepki göstermeye 30.haftalarda başlıyor.ben 39.haftamdayım.

(493 puan)
Biz daha yüzünü göremedik çok merak ediyorum hareket ettiği için ya da eli olduğu için göstermiyor bi 28 haftalıkken var fotoğrafı onda da herkes kendine benzetiyor.
0 oy
(494 puan)

Bende 32. Haftadaym bana tepki vermiyor babası konusmaya baslaynca baslıyor cırpınmaya aksama kadr elim karnımda geziyorm tekme atckmı gezinecek mi diye yine tepki vermiyor babası aksam gelir gelmez hiç tekme atmadı bişy mi oldu acaba acile gidelim diyorum koyuyo elini baslıyo boks macı yapmaya dısardn da belli oluyor hep beni yalancı durumuna sokuyor babacı olck galiba bnm kız :D

(493 puan)
Bütün kız bebeğine gebeler babasına hareketleniyor benim de kızım olacak hareket ettiğinde babasını çağırıyorum hemen duruyor.
0 oy
(136 puan)

 29+3Benim bebeğim zaten çok yaramaz ama babasının elini hissedince daha çok yaramaz oluyor kızlar babalarına düşkün oluyorlar bizimki şimdiden öyledir  ama sesten etkilenmiyor

(493 puan)
Benim de sadece elime tepki veriyor yoksa kendi dünyasın da. Sesime tepki versin çok istiyorum
0 oy
(987 puan)
Resmen cevap veriyor :) özellikle bazen kolum bile değse karnıma kımıldıyor. Şu ara da elini hissediyorum sanki elimi tutmak istiyor meleğim :) ama işine gelmezse tıkını çıkarmıyor öyle de bi inat :)
(493 puan)
Ne güzel kaç haftalık oldunuz ben bazen karnımda ince uzun bir şey yakalıyorum kolu gibi
(987 puan)
36 haftadayız. Ben de sivri bi yumruk hissediyorum. Geçen de kafası diye seviyodum. Ultrasonda poposu dedi doktor :)
0 oy
(2,584 puan)

Bi babasına tepki verirdi aşırı hareketlenerek kızardim seni ben doğurcam diye şimdi de babasını takmiyor aklı fikri meme:)

(493 puan)
Hahaha doğdu mu güle güle büyütün.
(2,584 puan)
Bir aylık oldu şükür darısı başınıza

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 1,044 göst.
0 oy
5 cevap 335 göst.
2 Nisan 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Z.M.E.A (196 puan) sordu
0 oy
4 cevap 241 göst.

644,055 soru

3,401,773 cevap

4,229,036 yorum

182,131 üye

...